Daha fazla
Okuduğunu anlamada büyük sıkıntıların var dostum. Burada sana iş öğretmiyorum. Açık bir platformda kişileri yanlış yönlendiriyorsun. Mesajım da yaptığın yanlışları sana söyledim. Bunu anlamıyorsan yine bu senin sorunun.Mid-level seviyede çalışıyorum dostum işimi bana öğretmende biraz komiğime gitti siz Türkiye'de ne kullanıyorsunuz bilmiyorumda biz Avrupa'da böyle kullanmıyoruz belki yurt dışında çalışmadıgın için bilmiyorsundur sektör ne kullanıyor ha bu arada C++ eskide falan kaldı gibi cümleler etme herkes benim gibi karşılamaz gülerler sana bu arada linkedln vs varsa atayım bakta biraz gör neler kullanıyoruz.
Kendini kanıtlama çabaları. İstediğin gibi kullan dostum. Mesajımı iyi okursan, C++ eskidi demedim. Desktop app geliştirmede öncelik sırası düştü dedim. Gündemi, trenleri ve yeni teknolojileri takip etmiyorsan bu senin sorunun.
İşte buna gülerler : D"Tek bir teknoloji ile birçok platforma çıktı alabilirsin. Tanıştırayım; JavaScript. Electron, React Native gibi teknolojiler ile birçok platforma özgü çıktı alabilirsin." buraya web teknolojisi yazıp desktoptan da bahsetmeden trajikomik neyse tamam patron sensin.
Kullanırsın dostum. Web, desktop, backend, mobile, game birçok alanda sıkça kullanılıyor.Hocam ben C# ile sadece Windows için mi uygulama geliştirebilirim? Yani ileride başka platformlar için çalışmak istersem C# kullanamaz mıyım?