JavaScript oyunu nasıl olmuş?

Jon1Snow

Hectopat
Daha fazla  
JavaScript ile ilk oyunumu yaptım. Bunda bazılarınızın katkıları da oldu. Oyunu matematik oyunu. İnternette bir sayfada görmüştüm ama scripti bana ait. Önerilerinizi ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
JavaScript ile ilk oyunumu yaptım. Bunda bazılarınızın katkıları da oldu. Oyunu matematik oyunu. İnternette bir sayfada görmüştüm ama scripti bana ait. Önerilerinizi ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Üzülerek meşgul olduğum için değerlendiremiyorum, ama şunu söyleyebilirim oyun yapmanın büyük bir kısmı fikir ve planlamadır. Kendinize bir ilham kaynağı bulun ve özgün çalışın.

Üzülerek meşgul olduğum için değerlendiremiyorum, ama şunu söyleyebilirim oyun yapmanın büyük bir kısmı fikir ve planlamadır. Kendinize bir ilham kaynağı bulun ve özgün çalışın.

Yazdıklarınız için teşekkür ederim.
İnceleyen oldu mu?

Son düzenleme:
Oyun gayet güzel hocam fakat bölme kısmında sayılar sadece nokta ile doğru sayılıyor. Örnek vermek gerekirse bir sorunun cevabı bir buçuk ise 1.5 yazmamız gerekiyor. 1,5 yazınca yanlış olarak sayıyor. Bu tür hatalara dikkat edin, başarılar dilerim.

Oyun gayet güzel hocam fakat bölme kısmında sayılar sadece nokta ile doğru sayılıyor. Örnek vermek gerekirse bir sorunun cevabı bir buçuk ise 1.5 yazmamız gerekiyor. 1,5 yazınca yanlış olarak sayıyor. Bu tür hatalara dikkat edin, başarılar dilerim.
Hocam onu değiştieremem galiba mümkün değil çünkü Javascript'te işlem yaparken 0,1 yerine 0.1 yazmamız gerekiyor.Yanlışsa düzeltin lütfen.
Bir şey sormak istiyorum. Mesela benim yaptığım bu oyunu ben nasıl bir kısayol olarak insanlara sunabilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı