Jawline egzersiz topu nedir?

Samhain

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B350M PC Mate, MSI 1060 6GB 6G OC V1, Ryzen 5 1600, G.Skill xflare 2400mhz 2x8GB Ram, 120GB Transcend SSD,240GB SSD Kingston, 240GB Sandisk, 1TB WD HDD, Zalman Z3 Plus 600+,Viewsonic xg2401 144hz 24"
Meslek
Bilgi İşlem / Sistem Destek Uzmanı
Trendyol'da böyle bir ürün buldum çene kası ve gıdı için belirli hareketler var biliyorum fakat bu ürün de neyin nesi gerçekten işe yarıyor mu ya da bir zararı var mıdır?

Yani ısırılıyor diye biliyorum bunu eğer çene hatlarınız belirginse kas yapmaya müsaitse alın ama gıdı gidermek için olacağını sanmıyorum TikTok'ta birkaç eleman bu tarz plastiklerle çene kası yapıyorlar onu biliyorum. Eğer gıdı gidermek istiyorsan kilo vermeyi deneyebilirsiniz 😀

Dosya Ekleri

• images (19).jpeg
    images (19).jpeg
    12 KB · Görüntüleme: 23
Ön dişlerinize oldukça zararı var uzun kullanımda. Çünkü bu dişler yumuşak şeyleri çiğneme odaklıdır ısırma değil. Ayrıyeten öndeki üst ve alt köpek dişleri için de bu etki geçerli. Kendim yaklaşık 2-3 ay kullandım ve dişlerimin hassaslaşıp ufaktan sallanmaya başladığını anladığım an bıraktım. Keşke hiç başlamasaydım. Onun yerine spora başlayıp düzenli beslenip sakız çiğneyin belki aynı etkiyi göstermesi daha uzun sürecektir ama kesinlikle risksiz ve daha sağlıklı.

Ön dişlerinize oldukça zararı var uzun kullanımda. Çünkü bu dişler yumuşak şeyleri çiğneme odaklıdır ısırma değil. Ayrıyeten öndeki üst ve alt köpek dişleri için de bu etki geçerli. Kendim yaklaşık 2-3 ay kullandım ve dişlerimin hassaslaşıp ufaktan sallanmaya başladığını anladığım an bıraktım. Keşke hiç başlamasaydım. Onun yerine spora başlayıp düzenli beslenip sakız çiğneyin belki aynı etkiyi göstermesi daha uzun sürecektir ama kesinlikle risksiz ve daha sağlıklı.
Az önce bir yerde de aynı olayı okudum diş sağlığımızdan olmayalım bir de sporla olsun geç olsun güç olmasın diyelim o halde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı