Jaxx cüzdan sıfırlanması

İlker Dizbay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bir süredir Zcash kazıyorum ve bu kazdıklarımı Jaxx cüzdanımda saklıyordum. Bugüne kadar her şey yolundaydı ama az önce cüzdanımı açtığımda gördüğüm şey karşısında şok oldum; 0(sıfır) Zcash gösteriyordu. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Bir kaç saat önce her şey normaldi. Anlık bir problem olabilir mi sunucularıyla ilgili? Teşekkürler şimdiden.

Asıl ben şok olmuştum Ali Güngör tarafından Jaxx cüzdanının önerildiğine. O cüzdan Scam'in kralıdır. Ya hesabı sıfırlar ya da para aktarmada aktarmaz ve parayı bitirir. Şu an ben de cüzdan arayışındayım. Ben mining yapmıyorum ama faucet sitelerinde geziniyorum.

Aslında bahsettiğiniz gibi bir problemle karşılaşmadım şimdilik her şey normal gibi görünüyor konudaki problem de 1 saat içinde düzeldi. Para aktarma konusunda da bir sıkıntı yaşamadım ama böyle diyorsanız bir bildiğiniz vardır mutlaka. Varsa başka cüzdan tavsiyeniz değerlendirebilirim.

Hocam valla bende biraz çekindim mesajı okuyunca, bayağı bi zcash birikti jaxx' ta...
Biraz önce bitcoin gönderdim bittrex'e 5 dk da transfer oldu sorunsuz..
Zcash 'leride acaba bittrex'e göndersemmi

Az önce jaxx e nanopool dan aktardığım 0.20 lik 133 dolarlık ethereum madenini bitcoin e çevirdiğim anda 68 dolarlık bitcoin değerine düşürdü böyle bir soygun olamaz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı