Çözüldü JBAT1 pinlerine kısa devre yaptırmak için sistemi kapatmak şart mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Newasky

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
RAM
Team T-Force 2x8 3200 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
Team CX1
Ekran kartı
Vega 8
Anakart
B450M-A PRO MAX
İşlemci
3200G
JBAT1 pinlerine kısa devre yaptırmak için sistemi kapatmak şart mı? BIOS sıfırlamam gerekiyor.

Cevaplar için teşekkürler. Konu kapanabilir.

Şimdi denedim ve tornavidayı çekince sistem geri açılıyor. Ne yapmam gerek?

@GFYT @deadfellow

Tornavida çekilince fanların ışıklar yanmaya başlıyor. Ne yapacağımı bilemedim.

@zeki1981 hocam bu konularda bilgili olduğunuzu hatırlıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Cevaplar için teşekkürler. Konu kapanabilir.

Şimdi denedim ve tornavidayı çekince sistem geri açılıyor. Ne yapmam gerek?

@GFYT @deadfellow

Tornavida çekilince fanların ışıklar yanmaya başlıyor. Ne yapacağımı bilemedim.

@zeki1981 hocam bu konularda bilgili olduğunuzu hatırlıyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Sistem kapalı iken pinleri kısadevre yaptırıp Power tuşuna basmanız gerek sonra Power kablosunu kasadan çıkarın ve pinleri ayırın ancak bu şekilde BIOS'u resetlersiniz.

Sistem kapalı iken pinleri kısadevre yaptırıp Power tuşuna basmanız gerek sonra Power kablosunu kasadan çıkarın ve pinleri ayırın ancak bu şekilde BIOS'u resetlersiniz.
Deneyeceğim. Teşekkürler.

Hocam yapıyorum ancak siyah ekranda kalıyor sorun ne olabilir? @zeki1981

Son düzenleme:
Siyah ekranın görselini alalım.
Hemen dönerim.
Tekrar deneyince açıldı hocam. Elimde titreme olduğu için hiç kısa devreyi bırakmadan kabloyu sökemiyordum. Arkadaşın yardımıyla hallettim. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
@zeki1981

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı