JBL 500BT alınır mı?

Dostum kulaklığın tiz performansı nasıl sence? Benim için önemli olan ana unsur o bende kulak içi kulaklığı var JBL'in ve tizler aşırı boğuk geliyor nefret ettim kulaklıktan. Rahat olup olmadıgına zaten kapanma bittikten sonra MediaMarkt'ta deneyip bakacağım.
Bence tiz performansı gayet iyi.
 
Öncelikle odyofil olarak ve 2 kulaklığa da sahip olan biri olarak konuşuyorum.

Seçiminiz kesinlikle Sony'den olsun. JBL T500BT sadece bas üzerine bir kulaklıktır. Kronik dip ses sorunu bulunmaktadır ve malzeme kalitesi Sony'e göre düşüktür. Sony dengeli bir kulaklık bas abartı değil tizler mükemmel şu an aktif olarak kullanıyorum diğer arkadaşlara aldanmayın Sony'i kullanmadıklarına eminim Sony alın geçin JBL de tiz diye bir şey yok.
 
şu konuda bir mesaj attım :

40mm sürücüsü var yorumlarda ve youtupta söylenenlere göre fiyatına imkansız bir kulaklık.

Bu fiyata anca sert kılıfını alabilirsiniz. Ben de alıp kardeşime vermeyi düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı