JBL 520BT vs Anker Soundcore Q10i

ventt

Decapat
Daha fazla  
Sporda kullanmak için kulaklık alacaktım fakat bu iki ürün arasında kaldım. Hangisini almalıyım? JBL 520BT sipariş verdim ona göre iptal edip Anker alacağım yardımcı olursanız sevinirim.
Anker Q10i
JBL 520BT

Son düzenleme:
JBL 520BT'nin özellikle spordayken kulakta duracağını düşünmüyorum. Benim tercihim Anker Q10i olurdu ki zaten daha iyi bir kulaklık.

Hocam benim önceliğimde kulakta durması, sesi basslı ve net vermesi yüksek ses seviyorum bir de dışarı ses vermemesi önemli benim için. Anker biraz ağırmış galiba rahatsız eder mi ağırlığı?

Hocam benim önceliğimde kulakta durması, sesi baslı ve net vermesi yüksek ses seviyorum bir de dışarı ses vermemesi önemli benim için. Anker biraz ağırmış galiba rahatsız eder mi ağırlığı?
Özelliklere göre Anker daha iyi ama ağırlığı konusunda bir şey diyemem. Emin değilim ama sanırım aralarında 100 gr. fark var. Şahsen beni rahatsız etmez ama kişiden kişiye değişir tabii.

Özelliklere göre Anker daha iyi ama ağırlığı konusunda bir şey diyemem. Emin değilim ama sanırım aralarında 100 gr. Fark var. Şahsen beni rahatsız etmez ama kişiden kişiye değişir tabii.

Yani bende 200-300 gr bir kulaklığın rahatsız edeceğini düşünmüyorum sadece kaba duruyor galiba ama JBL'de kulak acıtıyormuş. Şu an en mantıklı seçenek Anker gibi fiyatı da uygun 1250 TL.

Yani bende 200-300 gr bir kulaklığın rahatsız edeceğini düşünmüyorum sadece kaba duruyor galiba ama JBL'de kulak acıtıyormuş. Şu an en mantıklı seçenek Anker gibi fiyatı da uygun 1250 TL.
JBL kulağı içine almıyor, kulağa baskı uyguluyor. Bu yüzden spora uygun olduğunu düşünmüyorum. Normalde kullananlar nasıl kullanıyor onu da bilmiyorum. Anker üzmez bence.

JBL kulağı içine almıyor, kulağa baskı uyguluyor. Bu yüzden spora uygun olduğunu düşünmüyorum. Normalde kullananlar nasıl kullanıyor onu da bilmiyorum. Anker üzmez bence.
Çok teşekkür ederim hocam.Sporda kulağımdan düşmez inşallah.

Bir de Trendyol'da 1200 Tlyken Hepsiburada'da 1950 TL benim attığım linkteki üründe doğru değil mi?

Evet. Ürün elinize ulaştığında geri dönüş yaparsınız :)

Ürün elime ulaştı sesi çok net ve yüksek ses verebiliyor özel bass modu falan da var. Çok memnunum fakat kulaktan kayabiliyor sporda kullanımı biraz zor özellikle göğüs gününde yatarak yapılan hareketlerde biraz sıkıntı oluyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı