JBL C100SI alınır mı?

351895

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2020
Mesajlar
89
Selam, JBL C100SI almak istiyorum sizce alınır mı? Kullanma amacım film izleme, müzik dinleme, oyun oynama olacak. Kullanacağım oyunlar da genelde Single Player oyunlar olacak ses kasmak için vs. almayacağım.
 
Kronik sorunlu. Yaklaşık 3 sene kullandım. Birinci senenin sonunda sağ veya sol tam hatırlamıyorum bir tarafı komple çalışmamaya başladı. Garantiye gönderdim ve yenisini gönderdiler. Yenisini 2 sene kadar kullandım. Bu durumun aynısını kardeşimde birebir yaşadı. Eğer alacaksan garanti konusunda d&r'dan almanı öneririm. Garanti için fatura kutu ve kutu içeriğini kaybetmemen lazım.
 
Uzun süre kullandım ve bence gayet iyi. MediaMarkt üzerinden almıştım. Bozulduğunda direkt yenisini gönderdikleri için gayet memnundum, zaten kolay kolay da bozulmadı bende. Bence ses kalitesi güzel.
 
Ben 6-7 Senedir bu kulaklığı kullanıyorum. Toplasan 2-3 defa değiştim. Kardeşlerime verdim hatta. Bence en iyisi. 2 Sene garantisi var. Bende genelde 1-1.5 sene sonra bozuluyordu garantiye yolluyordum. O sıra beklemek istemediğim için yine aynısını alıyordum. Garantiden gelen kulaklıkları da kardeşlerime veriyordum. Bence o fiyat aralığında en kalitelisi şahsi görüşüm. Tabi yeni kulaklıklar çıktıysa piyasaya bilemem.
 
5 6 senedir kullanıyorum 2 tane aldım şimdiye kadar. Önceki vadesini tamamlamıştı çünkü. Şimdikide son demlerini yaşıyor ancak çok kaliteli gerçek anlamda. Yine olsa yine alırım ancak IPhone 11’e bağlanmıyor maalesef.
 

Geri
Yukarı