JBL garantisi

FiratH22

Decapat
Merhabalar, ben 2 ay önce Teknosa'nın internet sitesinden jblc100'sı kulaklığı aldım ve dün telefonuma takınca sol taraftan ses gelmedi ama jakla biraz oynayınca bazen ses geliyor. Ben şimdi Teknosa mağazasına gidip onlara kutu ve faturalar ile birlikte kulaklığı versem değiştirebilirler mi yani garanti kapsamına giriyor mu?
Not: Kulaklık dışarıdan sağlam kopuk falan değil.

Merhabalar, ben 2 ay önce Teknosa'nın internet sitesinden jblc100'sı kulaklığı aldım ve dün telefonuma takınca sol taraftan ses gelmedi ama jakla biraz oynayınca bazen ses geliyor. Ben şimdi Teknosa mağazasına gidip onlara kutu ve faturalar ile birlikte kulaklığı versem değiştirebilirler mi yani garanti kapsamına giriyor mu?
Not: Kulaklık dışarıdan sağlam kopuk falan değil.

Bir ay içinde değişim hakkınız var benim bildiğim. Ayrıcana kulaklıklar kişisel kullanıma girdiği için değişim sağlamazlar diye düşünüyorum.

Sıkıntı kulaklıkta, bilgisayarda çalışmıyor yine sol taraf ve Aztek yok sanırım bulunduğum şehirde (Edirne).
Genelikle JBL'lerde olan bir problem bende 2 defa sıkıntı yaşadım 3 gönderimde para iadesi sağlandı.
"Aztek size yakınsa elden bırakın daha hızlı işlem sürüyor.

Senin de 1 tarafımı bozuldu kulaklığın @emreakhan34.
2 Ay önce servise vermiştim kulaklıkları. Teknosa iade veya değişimden birini seçmemi istedi bugün. Kullanıcı hatasına girmiyormuş demek ki.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı