JBL kulaklığın duruşu normal mi?

Kutudan çıkan ekolayzır ayarı çok farklı, uygulamadan bass veya sesi tizleştirip ses özelliklerini ayarlayabiliyorsun ayarladığında çok daha kaliteli oluyor, JBL'de kendin ayarlama gibi bir seçeneği yok 4-5 tane var ve yüksek çözünürlüklü sesi destekliyor, uygulaması çok iyi ve insan sesini kesmese de otobüste motor yanında motor seslerini çok güzel yalıtıyor sanırım uygulamaya bakmadın.

JBL uygulamasından kendi yaptığım ekolayzırı kullanıyorum dostum. Nasıl yok? Uygulamasından farklı ayarları yapabiliyorsun. Ayrıca bahsettiğin o Anker'lerde ki eko. Ayarlarını da yaptım. Sence her şeyiyle test etmeden eleştiri yaptığımı mı zannediyorsun? Ses kalitesi hala vasat.

720BT almasın Anker Q20i alsın veya Q21i de çıkmış hepsi JBL'den çok çok daha iyi.

Gözlük taktığından olabilir kulak üstü kulaklıklar gözlükle takınca çok uyumlu olmuyor, bende de ilk 510BT aldım dip ses problemi vardı 6 ay kullanıp iade ettim gidip ilk aldığım fiyatıyla iade yaptılar üstüne para ekleyip 520BT aldım 8 ay sonra sağ kulaklığı hareket ettirince soldan ses kesiliyordu yine gidip garantiye verdim ürün hatalıymış iade ettim Q20i aldım mayıs'ta, şu an sanırım şubattayız memnun olmadığım bir özelliğini görmedim.
Gözlüksüzde aynı, öneri vermenize gerek yok zaten kulakiçi kulaklığım var ve bu kulaklığı da kullanmadığımdan boşluk hissetmiyorum.

Gözlüksüzde aynı, öneri vermenize gerek yok zaten kulak içi kulaklığım var ve bu kulaklığı da kullanmadığımdan boşluk hissetmiyorum.

He anladım ama JBL bende de çok geniş duruyordu ve ama dediğin gibi durmuyordu anormal olabilir.

JBL uygulamasından kendi yaptığım ekolayzırı kullanıyorum dostum. Nasıl yok? Uygulamasından farklı ayarları yapabiliyorsun. Ayrıca bahsettiğin o Anker'lerde ki eko. Ayarlarını da yaptım. Sence her şeyiyle test etmeden eleştiri yaptığımı mı zannediyorsun? Ses kalitesi hala vasat.

Denediyseniz doğrudur olabilir bilemiyorum, ama “bence” her türlü JBL'den iyidir JBL de çekmediğim sorun kalmadı ve bana göre yine ses kalitesi daha iyi geldi bende denedim çok memnunum yani bilmiyorum doğrudur ama söylediğin kadar aman aman berbat değil ve nasıl bass yok onu anlamadım? Bass seviyesini en yüksek yaptığımda kulaklarım titriyor tam yaptığına emin misin?

He anladım ama JBL bende de çok geniş duruyordu ve ama dediğin gibi durmuyordu anormal olabilir.

Denediyseniz doğrudur olabilir bilemiyorum, ama “bence” her türlü JBL'den iyidir JBL de çekmediğim sorun kalmadı ve bana göre yine ses kalitesi daha iyi geldi bende denedim çok memnunum yani bilmiyorum doğrudur ama dediğinde o kadar berbat değil ve nasıl bass yok onu anlamadım? Bass seviyesini en yüksek yaptığımda kulaklarım titriyor tam yaptığına emin misin?

Aynen. 1 damla yağmur suyu aldı diye anakartı bozulan kulaklık modeli de var JBL'in. Dayanıklılık açısından Anker daha iyi olabilir. JBL bu konuda biraz geri. Anker'in iyi yanı da F/P olması. 2K'lık modelde bile ANC varken 3K'lık JBL'de bulunmuyor.

Bu fiyat aralığında 720BT olmasaydı Q30 alınırdı. Ancak 720BT'nin padleri, ses kalitesi ve rahatlığı öne geçiyor. Aktif gürültü engelleme sizin için önemliyse Q30 Tercih edebilirsiniz. Q30 Alırsanız da üzülmezsiniz. Tasarımı gerçekte daha güzel çünkü.

Sakın JBL kulaklıkla yatakta yatma. Bir arkadaşım bana kulaklığını gösterdi kulaklığı deve gibi olmuş uzamış senin kafandaki gibi duruyor ama kafasına koymadan öyle duruyor. Neyse ki ben öyle bir hata yapmadım yoksa çok uzuyor çöp gibi oluyor kulaklık. Ama seningi bence normal duuyor kafa boyutundan dolayıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı