JBL kulaklık kırıldı

Kulakligim kırılmış halde buldum nasıl oldu bilmiyorum. Asagidaki gibi sizce düzelir mi bir yerde yaptirsam. Cok anlayamiyorsaniz daha net cekebilirim.

Dosya Ekleri

• 20230830_140052.jpg
    20230830_140052.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 309
Kulakligim kırılmış halde buldum nasıl oldu bilmiyorum. Asagidaki gibi sizce düzelir mi bir yerde yaptirsam. Cok anlayamiyorsaniz daha net cekebilirim.

Kablo zarar görmediyse aradaki bağlantının plastik bölümünü değiştirmek yeterli olur diye düşünüyorum.

Silikon yada başka bir yapıştırıcı ile yapıştırılır yada bilgisayarcı ya götürün benim eski rampage kulaklıkta böyle kırılmıştı bir ay bantlayip kullanmıştım sonra bilgisiyarcıya götürdüm yapmıştı.

Kablo zarar görmediyse aradaki bağlantının plastik bölümünü değiştirmek yeterli olur diye düşünüyorum.

Silikon ya da başka bir yapıştırıcı ile yapıştırılır ya da bilgisayarcı ya götürün benim eski Rampage kulaklıkta böyle kırılmıştı bir ay bantlayip kullanmıştım sonra bilgisayarcıya götürdüm yapmıştı.

Teşekkürşer bende öyle gördüm hafta sonu bir yerlere baktıracağım İzmir'de bildiginiz yer var mı?

Dosya Ekleri

• 20230830_142239.jpg
    20230830_142239.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 98
Vallahi gitmişken kazık yemek istemiyorum çok kazık atan yer var bende hiç bilmyiom tahmini kaç tutar.

Hocam kabloda zarar yok sadece şey kirilmis.
birşey olmaz hocam o zaman eliniz bu işlere yatkınsa bir tornavidayı ısıtın kırık plastiği tornavide ile eritip yapıştırın.

yapamam böyle kalsın derseniz bir süre sonra daha kötü olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı