Kablolu da en basitinden LG XBOOM XL9T var ama benim için 2 şey önemli. 1.'si bataryalı olması 2.si de sesi. Bu fiyatlardaki taşınabilir küçük hoparlörlerin hiçbiri 60-50 hz aşağısını göremiyorlar ve ses şiddetleri yüksek olmuyor hani DRC (son seste seslerin sıkışması) performansları iyi olanlar var ama yüksek ses veremedikten sonra benim için önemi kalmıyor.'Taşınabilir' bir hoparlör almak istiyorsanız alınabilir. Eğer ev ortamında, kurulan yerde kalacaksa. Daha iyi seçenekler var evet.
Peki öneriniz - önerileriniz nedir bu konuda?Evet Jbl partybox 320 güzel bir seçenek ama ben profesyonel orta seviye bir aktif hoparlör alınmanızı tavsiye ederim.
Behringer DR115DSP Aktif Hoparlör 15" + 1.75" 1400WPeki öneriniz - önerileriniz nedir bu konuda?
Behringer DR115DSP Aktif Hoparlör 15" + 1.75" 1400W
Profesyonel dünyaya ilk adım olarak düşünebilirsiniz. Kendim de bir dönem kullandığım hoparlördür. İleride bunun yanına bir tane subwoofer aldığınızda iyi ki almışım dersiniz. Ömürlük kullanılır.
![]()
Behringer DR18SUB 2400W 18 inch Powered Subwoofer
Behringer DR18SUB 2400W 18 inch Powered Subwoofermuzikdoktoru.com
Hocam anladığım kadarıyla bütçe sorun değil. Bu subwoofer yukarıda attığım aktif hoparlörle eş, aynı seri. 30 Hz'e kadar iniyor. Zamanında 2 adet kullandım. Fazlasıyla tatmin eder. Kendi sitesi de dahil 30 Hz yazıyor ama 25 Hzleri okuyabiliyor DSP'si. Bizzat deneyimlerimden aktarıyorum. Zaten bu boyuttaki bir subwoofer sürücüsü 35Hz frekanslarda çalsa bile bobin büyüklüğü, sürücü büyüklüğü ve RMS değeri sayesinde çok büyük bass sesler üretebiliyor. Yeterli seviyede hızlı bir sürücüye sahiptir. Yani elektronik bir müzikte Kick 35 Hz de çalıyorsa araya sıkıştırılmış bir 50 Hz'lik yükselişi çok güzel duyurabilir, sürekli bir biçimde. Eğer bu tarzda bir ses sistemi kurmak isterseniz her ayrıntı da yardımcı olabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.