İnceleme JBL Quantum 350

Hayır hocam, yaşamadım öyle bir şey.

Benim bir arkadaşım bu kulaklığı yeni aldı, odasının kapısından çıkınca bile bağlantısı gidiyor. Bizle dc de konuşurken sesi robotlaşıyor ve bağlantısı gidiyor çok kısa mesafalerde. Tatmin edici mesafesi olduğuna emin misiniz ? yoksa benim arkadaşın kulaklığında arıza mı var ?
Bende Corsair Void Elite Wireless var ve tüm evde çekiyor 20 metre falan menzili var.

Araya çok duvar giriyorsa kesilebilir. 1 2 duvar giriyor araya, neredeyse tüm evi geziyorum. Hiç robotlaşma vs yaşamadım, garantiye gönderebilir.

Araya çok duvar giriyorsa kesilebilir. 1 2 duvar giriyor araya, neredeyse tüm evi geziyorum. Hiç robotlaşma vs yaşamadım, garantiye gönderebilir.
Bilgi için teşekkürler. Odasında yatağına yattığında bile bağlantının kesildiğini söylüyor, galiba bozuk gelmiş ona.

hocam kablolu da kullanılıyor mu kullanılıyorsa nasıl kullanılıyor ben aldım ama kablosu sadece şarj için mi

Büyük ihtimalle öyle hocam, değişim yapsın.
bluetoothlu kullanımı var mı bir de

Son düzenleme:
Merhaba bilgisayarı kapattığımız zaman otomatik kapanıyor bilgisayarı tekrar açtığımızda bağlamak için yan tuşu kapa aç mı yapmamız lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…