İnceleme JBL Quantum 350

Tabii ki öyle hocam, bu ürün fiyatına göre çok iyi.

Hcaom Bluetooth'unda sıkıntı varmış bir aygıt ile yapılıyormuş sanırsam. Ben daha iyi göründüğünden ve Bluetooth'unda sıkıntı yok diye soundqore Q30u tercih edeceğim. Sence hangisi daha iyi.

Merhaba bilgisayarı kapattığımız zaman otomatik kapanıyor bilgisayarı tekrar açtığımızda bağlamak için yan tuşu kapa aç mı yapmamız lazım?

Evet, ya da sleep time modunu kapat.

Hcaom Bluetooth'unda sıkıntı varmış bir aygıt ile yapılıyormuş sanırsam. Ben daha iyi göründüğünden ve Bluetooth'unda sıkıntı yok diye soundqore Q30u tercih edeceğim. Sence hangisi daha iyi.

Kulaklığın Bluetooth modu yok.

Wireless diye bir şey var ya, dongle ile kullanıyorsun.

O anlamda değil kablosuz mu değil olarak sordum çünkü herkes kablosuz değil aygıtında problem var gibi şeyler yazmışlarıd o yüzden Bluetooth yazdım yoksa dongleı olduğu bilgisinde yazıyor.

Bende de var mikrofon dışında bir sorununu görmedim. Birkaç ay sonra mikrofonunda temassızlık yaptı, ya garantiye göndereceğim ya da yeni mikrofon alacağım.

Bende de var mikrofon dışında bir sorununu görmedim. Birkaç ay sonra mikrofonunda temassızlık yaptı, ya garantiye göndereceğim ya da yeni mikrofon alacağım.

500-600'e ortalama harici mikrofonlar alınıyor. Ben aldım memnunum şahsen, Mic'siz bir kulaklık ile de kullanılabilmesi büyük avantaj oluyor. Ama sen yine de gönder garantiye, gün gelir satarsın falan. Bozuk ürün durmasın sonuçta.

Dışarıdan çok ses alıyor mu? Kulaklık dar gibi duruyor ağrı yapıyor mu? Ya da bol olma durumu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…