İnceleme JBL Quantum 350

V2x berbat bir kulaklik artik. Kablosuz istiyorsan Quantum 350 veya Machenike GX30 Pro al. Kablolu istiyorsan Fifine H3 bakilabilir.
Hocam güncel olarak kullanıyorum blacksharkı ve gayet memnunum. İkinci bir kulaklık almam gerektiği için yine blackshark alayım diyordum. Tam olarak neresi berbat hocam?

Hocam güncel olarak kullanıyorum blacksharkı ve gayet memnunum. İkinci bir kulaklık almam gerektiği için yine blackshark alayım diyordum. Tam olarak neresi berbat hocam?

İyi bir ses kartı yoksa oldukca kotu bir ses veriyor, eskide kalmis bir kulaklik. Daha iyi cokca secenek varken asla tecih edilmemesi gerek.

İyi bir ses kartı yoksa oldukca kotu bir ses veriyor, eskide kalmis bir kulaklik. Daha iyi cokca secenek varken asla tecih edilmemesi gerek.
Peki hocam Fifine ile JBL arasında hangisi daha iyidir? Hiç kablosuz kafaüstü kulaklık kullanmadım pek bilgim yok maalesef bu konularda.

Ses kalitesi olarak harika ama dayanıklı değildir. Dikkatli kullanmak gerekli.

Kulaklık geldi ve harika sıkmıyor, bol da değil. Mikrofon kalitesi çok iyi, ses kalitesi de harika yani çok hoşmua gitti kulaklık evin her yerine çekiyor 15 metre limit var diyordu ama kopmadı hiç F/P kulaklık kesinlikle alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…