İnceleme JBL Quantum 350

Aklımda bu aralar bu model var ama malzeme kalitesi konusunda korkuyorum. Plastiği çok basit duruyor.
Elimde şu an JBL 570BT var, kulağıma kulak pedleri baskı yaptığından ötürü bunda da yaşayacağım gibi geliyor.

Bütçem 2000 TL, aklımda Mercury M1 vardı daha sağlam durduğundan ancak sanırım zam gelmiş. Bu aralar bu kulaklığa ilgiliyim ama dediğim sebeplerden ötürü pek de alasım gelmiyor ne diyorsunuz? Dürüst olursanız kötü olan şeyler hakkında sevinirim çünkü pişman olmak istemiyorum.

Mercury'i de kullandım JBL'i de. Mercury'nin malzeme kalitesi anlamında JBL ile aşırı bir farkı yok. İdare eder diyebilirim. JBL fiyatına rağmen daha iyi Mercury'den çoğu anlamda. JBL'in malzeme kalitesine iyi diyemem fakat verdiği sese ve özelliklere göre malzeme kalitesi de gayet normal. Düz bir kullannmda kırılacak bir malzemesi yok, o kadar kötü değil yani. Kulağa baskı konusu da söz konusu değil direkt.

570BT'ye göre nasıldır? 570BT'den hiç memnun değilim o konuda. Kafam küçük olmasına rağmen kafa bandını biraz yükseltince hatta kulağımın altına bile gelse kulaklığın iskeleti yine çatır çutur sesler çıkartıyor. Tikim olduğu için kafamın arka kısmını bazen sıkarım sebepsizce, onu yaptığımda esneyip patlayacak gibi hissediyorum kulaklık

Hocam 570BT kullanmadığım için bilemiyorum da. 570BT zaten kulağı bile içine almıyor öyle olması normal yani. Bu hem kulağı içine alıyor hem de baskı yapmıyor. 570BT'ye göre çok daha konforlu diyebilirim. Zaten o tip kulaklıklar sıfır konfor bence. Çatur çutur ses de sıfır. Ve zaten istersen iade edersin hoşuna gitmezse, denenmesi gerekir.

Hocam hala kullanıyor musunun PUBG gibi oyunlar için alıyorum akşamları işten gelince ve hafta sonları oynuyorum alınır mı sizce? Veya üstüne şunu koy şunu al diyebilceniz var mı?

Hocam hala kullanıyor musunun PUBG gibi oyunlar için alıyorum akşamları işten gelince ve hafta sonları oynuyorum alınır mı sizce? Veya üstüne şunu koy şunu al diyebilceniz var mı?

Şu an kullanmıyorum. Ama alınır, PUBG de kullanmadım hiç. Üstüne koy al diyeceğim de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…