JBL T110 nasıldır?

Maalesef olan oldu deyip, geçici olsun diye 30 TL'ye bir kulaklık almıştım. Hala çalışıyor ilginç bir şekilde 😄

Benim bir arkadaş vardı. Telefoncuda fanusun içinde satılan 5 TL'lik kulaklıklardan her hafta alırdı. 1 hafta da bozulurdu. Bozuldukça gider alırdı. Hatta bazen sabahları siftah amaçlı 3 liraya bile verdiği oluyordu. Adam her ay kulaklığı 20 liraya falan getiriyordu.

Benim bir arkadaş vardı. Telefoncuda fanusun içinde satılan 5 TL'lik kulaklıklardan her hafta alırdı. 1 hafta da bozulurdu. Bozuldukça gider alırdı. Hatta bazen sabahları siftah amaçlı 3 liraya bile verdiği oluyordu. Adam her ay kulaklığı 20 liraya falan getiriyordu.
Yanlış anlamadıysam ayda 20 TL ayırıyor kulaklığa değil mi? Eğer öyleyse ayda 20 TL yılda 240 TL yapar. Yani iyi bir kulaklık almak daha mantıklı ve sağlıklı.

Ben şu anda bilgisayar için kullanıyorum, memnunum diyebilirim. Ses konusunda bir sıkıntım yok, benim tek sorunum mikrofonun kulaklıktaki sesi de alması. Benim kulaklığıma özel bir durum mu yoksa hepsinde mi böyle onu bilmiyorum.

Mikrofon önemli değil. Kullanmıyorum bile.
Yukarıda arkadaşlar "KZ ED 12" önermişler, bir baktım güzel gibi duruyor. Ben de mümkünse onu almanı tavsiye ederim ama T110'un da seni üzeceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı