JBL T500 alınır mı?

üstü büyük ve biraz uzun. 13 yaşındayım fakat normal 13'lere göre bi tık büyüğüm.
5-10 saat üzeri kulaklığı kullanacaksan acıtıyor söyleyeyim. Kulaklığı kullanırken tam kafana göre ayarla yoksa sonradan kulaklığın belli başlı kısımları çıkabiliyor. Başka sorun varsa sorabilirsin.

5-10 saat üzeri kulaklığı kullanacaksan acıtıyor söyleyeyim. Kulaklığı kullanırken tam kafana göre ayarla yoksa sonradan kulaklığın belli başlı kısımları çıkabiliyor. Başka sorun varsa sorabilirsin.
Hocam lgs var maks günde 1-2 saat. Hikayeli oyunlarda sesi güzel ve gerçekçi ver mi? O

Hocam LGS var maksimum günde 1-2 saat. Hikayeli oyunlarda sesi güzel ve gerçekçi ver mi? O

Bass seviyesi gayet yeterli bence. Oyunlarda da fena değil ama çok uçuk bir şey beklemeyin. Müzik-film için tasarlanmış bir kulaklık.

Yaklaşık 10 sene önce aldığım Logitech H151'in (yada 150 tam bilmiyorum) kablosu bozulunca biraz araştırıp yine aynısında karar kıldım. Son anda bir hata yapıp bu kulaklığı aldım. Öncelikle belirteyim kulaklığı çok az kullanıyorum. O yüzden on sene gitmiş olabilir. İki ürünü karşılaştırırsam. Bu ürünün kablosu kopacak gibi duruyor. Logitech kablosu belki elli belki yüz kere koltuğun tekerleğinin altında ezildi, tekerleğin arasında sıkıştı. Bu bir iki defa ezilse/sıkışsa muhtemelen kopar. Kulaklıkta ses açma kapama yeri görmedim. Sesi nereden açıp kısacağım anlamadım. Logitech öncesi aldığım dandik kulaklıkta bile ses ayarı vardı diye hatırlıyorum. Kulaklık kablosu çok kısa. Kulaklığı çok nadir kullanıyorum zaten o da gece yarısı film falan izlerken genelde. Koltuğu biraz kaydırıp yan oturayım desem kablo yetmiyor. Bu kulaklığı kim yapmış, yaparken ne düşünmüş... Logitech 100 TL'ye satılıyorsa bu kulaklığın ederi taş çatlasın 50 TL'dir. İade edeyim dedim Vatan Bilgisayar kulaklıklara 300 TL kadar zam koymuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı