JBL T500BT Cızırtı Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun süre önce JBL T500BT aldım. İade şansım kalmadı, maalesef daha doğrusu var mı bilmiyorum. Aldığım tarihi hatırlamıyorum ve 2-3 belkide 4 ay oldu. Fan sesi gibi hafif bir ses geliyor. Müzik dinlerken anlaşılmıyor ama YouTube'da durdur/başlat yapınca bir hayli farkediliyor. Kulaklığı açıkçası az parada vermedim. Bazen gece video izlerken de kullanıyorum ve çok rahatsız oluyorum. Bir çözüm öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun garantisi olup olmamasında değil. Fiş ve kutu kayıp. Aldığım tarihide hatırlamıyorum. Sadece 1-1.5 sene götürsün yeter. Geçici bir çözüm arıyorum.
Donanımsal bir sıkıntıysa nasıl bir geçici çözüm olacak? Baştan zaten fatura ve kutuyu kaybetmeniz sorun.

Donanımsal bir sıkıntıysa nasıl bir geçici çözüm olacak? Baştan zaten fatura ve kutuyu kaybetmeniz sorun.
Donanımsal sıkıntı olup olmadığı hakkında pek bir fikrim yok. Dün arkadaşımın iPhone'una bağladım sorun yoktu. Eve geldim bilgisayara bağladım çok az vardı. Telefona bağladım bu sefer daha da çok vardı. Bir yazılım problemi mi acaba? Veya ses yongası ile ilgili mi?

Sizin sorununuz ile ilgili birkaç araştırma yaptım. Çoğu kişi iPhone da sorun yaşamadığını söylüyor. Telefon ve kulaklığın bluetooth sürümleri birbiriyle uyumlu mu? Telefonunuz nedir? JBL uygulaması üzerinden yazılım güncellemeleri varsa onları yapın ve birde öyle deneyin.

Sizin sorununuz ile ilgili birkaç araştırma yaptım. Çoğu kişi iPhone da sorun yaşamadığını söylüyor. Telefon ve kulaklığın bluetooth sürümleri birbiriyle uyumlu mu? Telefonunuz nedir? JBL uygulaması üzerinden yazılım güncellemeleri varsa onları yapın ve birde öyle deneyin.
Kulaklığım için yazılım mevcut değil sanırım Mate 10 Lite telefon kullanıyorum. Yazılım varsa linki atar mısınız? Ben çoğunluğun aksine iPhone'da sorun yaşamıyorum nedense. Bende ki telefon Mate 10 Lite ama denediğim telefonu bilmiyorum çentikli olan iPhone'lardandı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı