JBL Tune 2 720BT vs 520BT

querencia1

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti
İşlemci: Intel Core i5-12500H
RAM: 16GB DDR5
SSD: 512GB (Samsung)
Klavye: Logitech G213 Prodigy
Mouse: Logitech G203 Lightsync
Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark
BT Kulaklık: JBL Tune 720BT
Gamepad: Logitech F310
Arkadaşlar merhaba, JBL Tune 720BT ve 520BT modellerinden hangisi alınabilir sizce? Yani 720BT modelinin Bluetooth haricinde kablolu kullanımı da desteklemesi ve şarjının neredeyse 20 saat daha fazla gitmesi dışında çok bir artısı olmamasına rağmen onu alma tarafındayım ben. Zaten alırsam çok uzun bir süre daha başka kulaklık almam o yüzden üst modelden tam almış olayım dedim. Bu dediğim özellikler dışında çok değil ama birkaç dB daha iyi ses verdiğini de okudum. Ayrıyeten kulağı tam kaplıyor, pedleri yapay deri tarzında. 720BT modeli tam bütçeme de uyuyor.

Arkadaşlar merhaba, JBL Tune 720BT ve 520BT modellerinden hangisi alınabilir sizce? Yani 720BT modelinin Bluetooth haricinde kablolu kullanımı da desteklemesi ve şarjının neredeyse 20 saat daha fazla gitmesi dışında çok bir artısı olmamasına rağmen onu alma tarafındayım ben. Zaten alırsam çok uzun bir süre daha başka kulaklık almam o yüzden üst modelden tam almış olayım dedim. Bu dediğim özellikler dışında çok değil ama birkaç dB daha iyi ses verdiğini de okudum. Ayrıyeten kulağı tam kaplıyor, pedleri yapay deri tarzında. 720BT modeli tam bütçeme de uyuyor.

Ben SS Arctis 7ye EQ ayarı çekmiştim. Ondan sonra 720BT ile müzik dinledim. Buna rağmen beni tatmin etti, ses olarak güzel kulaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı