İnceleme JBL Tune 500

Merhabalar, bugun 1 yila yakin kullandigim kulakligi inceleyecegim.

1771967526052.png

Oncelikle kulaklik hassas. Malzeme kalitesi ortalama ama kafanin ustune gelen kisimlar ince sert plastik oldugundan dayanikli degil. Nazik kullanin.

Kablosu asiri ince ve hassas. Benim kulakligin kablosu bozulmustu hor kullandigim icin (yalan yok) ama asiri ince yani oyle cekistirmeye 1 gelir 2 gelir 3. de patlar.

Ses kalitesi f/p ve ortalama film/muzik icin. Oyun icinse biraz abes kaciyor odaklanmaniz lazim adamin nereden geldigine. Oyun icin iyi degil. Urunu klasmanina gore yorumlayin.

Disaridan gelen sesi hafif kesiyor. Herhangi bir ses acikken dogal olarak daha fazla kesiyor %75-80 oraninda.

Ergonomiye gelirsek kafayi biraz sikiyor ilk baslarda sonradan aciliyor gevsiyor. Kulak kisimlari asiri kucuk. Bence cok dert degil ama dezavantaj. Ilginc bir sekilde kulaklik disariya ses vermiyor kulagi tam kaplamamasina ragmen. Guzel ayarlamislar. Kulaklik katlanabilir ve kulak kisimlari donuyor.

Ses karti yok ucu jack girisli.

Kablo uzunlugu ideal. Radyo alicisi var dinleyebiliyorsunuz telefondan radyo.

Ben 700'e kendime 1000 TL'ye kardesime aldim bu kardesiminki. Su an daha pahalidir.

Puanim 6/10.

Daha iyileri vardir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL'ye asla alınmayacak bir kulaklık, 500 modelinden çok daha iyi olan 520 BT 800 civarına düşmüştü bir kaç ay önce.

1000 TL'ye asla alınmayacak bir kulaklık, 500 modelinden çok daha iyi olan 520 BT 800 civarına düşmüştü bir kaç ay önce.

Benim aldigim siralar 1.500'du 520BT.

Mayıs'ta 4 yıl olacak. Kablosuz versiyonu olan 500BT modelini 430 TL'ye almışım. Baya da aktif kullanıyorum da aslında. Hiç öyle rakibin nereden geldiğini anlamaya çalışıyorum gibi bi durum olmadı. CS2'de ses bile kasıyorum. Ha pedler biraz eskidi elbette. Bir de son zamanlarda kulağımı acıtıyor uzun saatler oyun oynamada. AirPods Pro 2 de var. Onunla daha rahat ediyorum.

Hiç öyle rakibin nereden geldiğini anlamaya çalışıyorum gibi bi durum olmadı.
Anlarsiniz da gaming'lere gore biraz daha zor hatta iyi bir performans vermiyor ama anliyorsunuz her turlu.

Vatan dan almışsınız normal hocam, çok yüksek fiyattan satıyorlar orada.
Her tarafta oyleydi o sira. Yoksa baktim. Amazondan 700 TL'ye almistim 2024'un 11-12. ayinda sonra baktim orada da 900 TL.

Bir de indirime girerdi beklesem ama kardesim basimin etini yedi biraz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı