İnceleme JBL'den beklenmeyecek performans, JBL TUNE 720BT

Değil zaten abartmış biraz arkadaş. Şu an transparan modda kullanıyorum müzik açıkken duymuyorum dışarıyı, pasif izolasyonu güzel.

"Binlerce insan kullanıyor, demek ki iyi." gördüğüm en saçma argüman falan. İnsanların çoğu zaten bim kulaklığından falan geçiyor, tabii ki iyi bulacaklar. Hifiman Arya dahi deneyimledim (ortalama 50K bandında şu an), Anker Soundcore kulaklıklar gelmiş geçmiş en overrated kulaklıklardır benim gözümde. Şu medyaya koyduğum frekans tepkimesi, sesin doğallıktan ne kadar uzak olduğunu, müziğin müziklikten çıkıp sadece bir low end rumble'ına dönüştüğünü gösterir.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-06-09 192649.png
    87 KB · Görüntüleme: 35

Fazla abartıyorsunuz. Ayrıca siz müzik veya ses profesörü falan da değilsiniz. Benim dediğimi bile çarpıtıyorsunuz rezalet bir kulaklığı alan binlerce insan rezalet vs gibi yorumlar yapardı hiçbir yerde YouTube vs önerilmezdi. Abartmanın anlamı yok. Sizin bence abartmanız aşırı saçma. Sizin ne kadar müzik ve sesden anladığınızı da biz bilmiyoruz sonuçta var mı bir isminiz? 3 yıldır müzik yapıyorum demişsiniz bu kadar bu yeterli mi? Gülünç olmayın.

Konu gereksiz uzadı. Ama rezalet kelimesine asla katılmıyorum.

Öneren tayfanın çoğu ya sponsor, ya da dümdüz vlogger incelemeci tayfa. Ona bakarsan TurboX sisteme geçen 11 12 yaşındaki çocuklar da "Abi çok iyi yaaa." diyor. Adamın hayatında kullandığı ilk bilgisayar çünkü, ya da tarihi eser 15 sene öncesinin ofis pre-builtlerinden falan geçiyor. Ama bu TurboX'un iyi olduğunu göstermez. Benim gözümde de bu aynı mantık.

Hocam Q35 rezalet mi?

Hocam Q35 rezalet mi?
Benim için öyle. Clarity yok, basslardan soundstage anlaşılmıyor, bildiğin tofaşçı tayfanın ses sistemleri gibi çalıyor. Ses gerçekten böyle gelmiyor. Ha dersin ki ben her şeyi maskeleyen bass seviyorum, ANC işime yarıyor, kulaklık konforlu, ona hiçbir şey diyemem. Ses subjektiftir.

Güzel kulaklık hocam söyle rahatlayacağım.

Eğer imkanın varsa beyoğlunda akalın müziğe gidip bi' Hifiman kulaklık deneyebilirsin. Ses alanında profesyonel olanlar ve bir sürü kaliteli pasif hoparlörler kullanmış odyofiller monitör sounduna en yakın kulaklıklar olduğunu söylüyor. (Sundara ananda vb.) Ha 720BT o seviyede mi, asla değil. Bir kere fiyat bantları alakasız. Türleri ve hitap ettikleri kitle farklı. 720BT özünde customer level bir kulaklık. Yine de customer level'ların arasında denediğim monitör sounduna en yakın olan kulaklık diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…