JD 712, 169 TL'ye aldım, iyi mi yaptım?

Elthrech

Hectopat
Kulaklık almayı düşünüyordum. 200-300₺ arasında. Bugün Hepsiburada'daki indirimi görünce direkt aldım. Sizce iyi mi ettim kötü mü ettim? 169₺ acayip iyi değil mi?

Kulaklığın kaliteli olmaması beni ilgilendirmez. Zaten alırken kalite beklemedim. Ama performansının iyi olacağını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığın kaliteli olmaması beni ilgilendirmez. Zaten alırken kalite beklemedim.

Bu cümlenizden sonra soru sormanızın bir anlamı yok. Yani kalite sizin için önemli değilse ya da aldığınız üründen bunu beklemiyorsanız, sorduğunuz sorunun da bir anlamı kalmıyor...

Forum da rampage,gamepower ve james donkey gibi markalar çok önerilmiyor. Bunun sebebi ürünlerin büyük çoğunluğunun kötü olması. Arada sağlam güzel ürünleri de oluyor tabi ki. Ancak senin aldığın ürün tahminimce senin işini görecektir. Çok bir beklentin yok çünkü. Bu gibi markaların elektronik ürünlerinde sağlam ve güzel ürünler bulmak biraz zor. Umarım sağlam bir ürüne denk gelmişsindir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı