Arkadaşım 120GB SSD kullanıyor. Memnun sadece Windows kurulu. Arkadaşlar para olsa en iyisinden alırız merak etmeyin, niye eşşek kullanıyorsun demeyin lütfen.Bana SSD'sini veya M.2'sini kullanan lazım reis![]()
Arkadaşım 120GB SSD kullanıyor. Memnun sadece Windows kurulu. Arkadaşlar para olsa en iyisinden alırız merak etmeyin, niye eşşek kullanıyorsun demeyin lütfen.Bana SSD'sini veya M.2'sini kullanan lazım reis![]()
Ben al derim alırsın, bozuk çıkar bir şey olur zan altında kalmak istemem. Elektronik aletler her zaman şans işi. Samsung M.2 alsan da bozuk çıkabilir. Herkesin önerdiği güç kaynakları da bir zamanlar milleti canından bezdirdi.
JD önerilmiyor ama JD SSD aldım böyle böyle sorunlar yaşadım diyene de rastlamadım. İlk çıktığı zamanlar sorun yaşayanlar olmuştu. Birkaç konu açılmıştı ancak yakın zamanda görmedim. Kullananlar da genel olarak memnun. 2 arkadaşımın ve kardeşimin laptopunda da JD Sata SSD var. Herhangi bir sorun duymadım.Bana SSD'sini veya M.2'sini kullanan lazım reis![]()
Arkadaşım 120GB SSD kullanıyor. Memnun sadece Windows kurulu. Arkadaşlar para olsa en iyisinden alırız merak etmeyin, niye eşek kullanıyorsun demeyin lütfen.
Şans işi bence.JD önerilmiyor ama JD SSD aldım böyle böyle sorunlar yaşadım diyene de rastlamadım. İlk çıktığı zamanlar sorun yaşayanlar olmuştu. Birkaç konu açılmıştı ancak yakın zamanda görmedim. Kullananlar da genel olarak memnun. 2 arkadaşımın ve kardeşimin laptopunda da JD Sata SSD var. Herhangi bir sorun duymadım.
Herkes Adata SSD önerirken, kronik sorunları ortaya çıktı. Kimsenin ağzından Adata çıkmıyor mesela artık. Forumda da JD alınmaz diyenlerin elle tutulur bir argümanları olduğunu düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.