JD M.2 256 GB SSD alınır mı?

Ben al derim alırsın, bozuk çıkar bir şey olur zan altında kalmak istemem. Elektronik aletler her zaman şans işi. Samsung M.2 alsan da bozuk çıkabilir. Herkesin önerdiği güç kaynakları da bir zamanlar milleti canından bezdirdi.

Eyvallah hocam dediklerinize katılıyorum ama zan altında kalmalı bir durum söz konusu değil o konuda rahat olabilirsiniz.

Bana SSD'sini veya M.2'sini kullanan lazım reis 😂
JD önerilmiyor ama JD SSD aldım böyle böyle sorunlar yaşadım diyene de rastlamadım. İlk çıktığı zamanlar sorun yaşayanlar olmuştu. Birkaç konu açılmıştı ancak yakın zamanda görmedim. Kullananlar da genel olarak memnun. 2 arkadaşımın ve kardeşimin laptopunda da JD Sata SSD var. Herhangi bir sorun duymadım.

JD önerilmiyor ama JD SSD aldım böyle böyle sorunlar yaşadım diyene de rastlamadım. İlk çıktığı zamanlar sorun yaşayanlar olmuştu. Birkaç konu açılmıştı ancak yakın zamanda görmedim. Kullananlar da genel olarak memnun. 2 arkadaşımın ve kardeşimin laptopunda da JD Sata SSD var. Herhangi bir sorun duymadım.
Şans işi bence.

Herkes Adata SSD önerirken, kronik sorunları ortaya çıktı. Kimsenin ağzından Adata çıkmıyor mesela artık. Forumda da JD alınmaz diyenlerin elle tutulur bir argümanları olduğunu düşünmüyorum.

Adata SU 650 240 GB modelini aldım laptopuma 3 ay sonra bir anda mavi ekran ve bad sector hataları çıktı geri gönderdim yenisiyle değişim yapılmasına karar verdiler 1 ay sonra bakalım yarın yenisi gelecek 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı