JDM'mi Alman mı Muscle mı?

JDM hastasıyım. Kaporta olsun iç aksam olsun motor olsun her konuda özgürlükçü yapısı beni benden alıyor. Şahsi görüşüm dünya üzerine gelmiş en ikonik aracın R34 olduğunu düşünüyorum. Kendimi bildim bileli japon araçlarına karşı daha bir sevgim var. Muscle araçları sevmiyorum demiyorum fakat ilgim yok. Alman olarak ise BMW M5 vs AUDI RS6 araçlarını beğeniyorum özellikle E39 kasası çok hoşuma gidiyor.

Alman veya genellemek gerekirse Avrupa otomobillerini seviyorum. Motordan ve gerisi tenekeden ibaret olan Japon ve Amerikan arabalarından çok haz etmiyorum.
Türkiye'deki tüm Honda'ları toplatalım istersen teneke niyetine. Benim arabayı da alsınlar hatta. Objektiflikten uzak karşı tarafa sallayacak yorum yapacaksanız gelmeyin hocam.

İtalya-Fransa diyorum.
Ferrari'ye karşı benim de niyeyse bi zaafım var. Bence F40 sevmiyorum diyen kimse yoktur diye düşünüyorum.

"Efsane kasa" dedikleri toyotolar neredeyse sanayii yüzü görmüyor o kadar yaşına rağmen. Tek tük değil genel olarak daha az arıza veriyor Japonlar özellikle Mazda. Ama işte teneke deniliyor garip.

Türkiye'deki tüm Honda'ları toplatalım istersen teneke niyetine. Benim arabayı da alsınlar hatta. Objektiflikten uzak karşı tarafa sallayacak yorum yapacaksanız gelmeyin hocam.
Burada devlet meselesi konuşulmuyor, bilimsel de konuşmuyoruz. Adı üstünde; zevk. Sana göre bir diğeri ile karşılaştırılabilir. Sevmiyorum ve bunu da dile getirmekten hiç çekinmem.

Sayılıyor mu bilmiyorum ama GTR fanı olduğum için JDM. (JDM’e giriyor mu bilmiyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…