Jean Paul Gaultier'Le Male vs Armani Stronger With You Intensely

ZyrexLw

Centipat
Daha fazla  
Orijinal parfüm almak istiyorum. Hazır Black Friday olaylarından dolayı indirimler olduğu için Boyner'den almayı düşünüyorum. Aklımda Jean Paul Gaultier'Le Male ile Armani Stronger With You Intensely var fakat kararsızım ne alacağım konusunda. JPG EDT olarak geçiyor ayrıca o yüzden pek sıcak bakmıyorum. Önereceğiniz şeyler varsa yazarsanız sevinirim.

ikisi arasından seçim yapacaksan swy fakat le male değilde ultra male çok güzel bir koku ama genede bunlar artık çok klişe kokular sen en iyisi nasıl bir tonlama istiyorsun onu yaz ona göre parfüm önereyim dostum

dostum
Stronger With You koku olarak hoş bir parfüm ama etrafta bu koku çok var gibi geliyor bana. Öneri işi parfümde biraz zevk meselesi, benim koku olarak favorilerim alttaki ikisi.

Fiyatlar iyice uçmuş ama.
önerdiklerin yazlık parfüm arkadaş swy veya le male sorduğuna göre kışlık öneri istiyordur malum kış geldi. dediklerin yazlık için güzel özellikle acqua di gio fakat arkadaş kışlık soruyor anlaşılan

Dostum önerdiklerin yazlık parfüm arkadaş swy veya Le Male sorduğuna göre kışlık öneri istiyordur malum kış geldi. Dediklerin yazlık için güzel özellikle acqua di gio fakat arkadaş kışlık soruyor anlaşılan.
Evet onu fark ettim ama Luna Rossa Ocean kışın da gidebilir gibi geliyor bana. Acqua Di Gio tam yaz parfümü ama o konuda bir şey diyemem.

Yani bu bütçede genel anlamda hep klişe kokular var. Orta segment ürün oldukları için eros Sauvage JPG serileri veya swy serileri vs. bunlar arasından illa seçim yapılacaksa ben şahsen swy intensly seçerim sebebi ise tatlı koku oluşu ve benim o tonları sevmem normalde çok iyi bir parfüm olduğundan değil ama bütçe sorunu yok ise Tom Ford tobacco vanille, Tom Ford ebene fume, 212 sexy men 212 Black VIP nıs koku diyorsan nishane nefs, mfkp Grand soir bakılabilir.

Yani bu bütçede genel anlamda hep klişe kokular var. Orta segment ürün oldukları için eros Sauvage JPG serileri veya swy serileri vs. bunlar arasından illa seçim yapılacaksa ben şahsen swy intensly seçerim sebebi ise tatlı koku oluşu ve benim o tonları sevmem normalde çok iyi bir parfüm olduğundan değil ama bütçe sorunu yok ise Tom Ford tobacco vanille, Tom Ford ebene fume, 212 sexy men 212 Black VIP nıs koku diyorsan nishane nefs, mfkp Grand soir bakılabilir.

JPG'nin vanilyalı hoş bir kokusu varmış galiba. Daha tatlı hoş kokular hoşuma gidiyor. Bundan önce sadece bargellonun 567 diyor muadilini denedim o da gayet hoş bir kokuydu fakat kalıcılıgı cok yüksek değildi.

Stronger with you koku olarak hoş bir parfüm ama etrafta bu koku çok var gibi geliyor bana. Öneri işi parfümde biraz zevk meselesi, benim koku olarak favorilerim alttaki ikisi.

Fiyatlar iyice uçmuş ama.

Fiyat olarak 3-4-5 bandı benim için daha uygun olur. Sert, baharatlı, odunsu kokular yerine vanilya hoş şekerli kokular daha güzel bence öneriniz varsa kalıcı bakabilirim.

Son yıllarda beğenimi kazanan bazı parfümler;

• Hugo Boss The Scent Elixir (Çiçeksi Baharatlı) (Çok Nadir)
  • Paco Rabanne Invictus Victory Elixir (Vanilya) (Çok Yaygın)
  • Hugo Boss Bottled Absolu (Baharatlı) (Nadir)
  • Armani Code Eau de Parfum (2024) (Vanilya, Tatlı, Ferah) (Nadir)
  • Dior Homme Original (Iris ve Baharatlı) (Nadir)
  • JPG Le Male Elixir (Tatlı, Vanilya) (Orta)
  • 212 VIP Black (Ferah, Vanilya) (Nadir)

Dışarda karşılaşma ihtimalinizi de Nadir/Yaygın/Orta vb. şekilde belirtmeye çalıştım.

Özellikle Vanilyalı ve Tatlı kokuları seviyorsanız Armani Code EDP, Invictus Victory Elixir, JPG Le Male Elixir, 212 VIP Black kokularını incelemenizi öneririm. Kendinizi sınırlamayıp şans vermek isterseniz diğerlerine de bakın derim.

Duz Le Male alinmaz. Le Male Elixir alinabilir. SWY Intensely ise fazlasiyla sentetik ve seker bombasi bir parfum, ayrica herkeste Bargello veya MAD muadili var, yani piyasa kokusu.

Butcen nedir ve ne tarz kokulardan hoslaniyorsun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı