Jeep Avenger %100 elektrikli alınır mı?

yusufeaslan

Zeptopat
Daha fazla  
Jeep Avenger alınır mı? İkinci el olarak da düşünüyorum sıfıra yakın. Arabayı şehir (İstanbul) içinde kullanıyorum, uzun yola çıkmıyorum. Şu an Dacia Duster (2016) var evdekilerle ortak kullanıyoruz. Kendim için araba bakıyorum, sizce mantıklı mı?

Jeep Avenger alınır mı? İkinci el olarak da düşünüyorum sıfıra yakın. Arabayı şehir (İstanbul) içinde kullanıyorum, uzun yola çıkmıyorum. Şu an Dacia Duster (2016) var evdekilerle ortak kullanıyoruz. Kendim için araba bakıyorum, sizce mantıklı mı?

Menzili 400-450 km rahat gidiyor. 22 kW ve DC de 100 kW destekli olması avantaj. Elektrikli araç özelinde bakılıyorsa tercih edilebilir.

Menzili 400-450 km rahat gidiyor. 22 kW ve DC de 100 kW destekli olması avantaj. Elektrikli araç özelinde bakılıyorsa tercih edilebilir.
Sitede yaşıyorum otoparklar şarj üniteleri ile dolu sıra olmuyor ama en merak ettiğim konu bir sorunu var mı kronik çok sık servis gerektirebilecek bir araç mı?

Sitede yaşıyorum otoparklar şarj üniteleri ile dolu sıra olmuyor ama en merak ettiğim konu bir sorunu var mı kronik çok sık servis gerektirebilecek bir araç mı?

Şarj olarak probleminiz yoksa bu aracı almamak için kafaya takacağınız büyük sorunlar yok. Forumlarda gezdiğim ve izlediğim videolar kadarıyla bilinen baş ağırtıcı kronik arızası bulunmuyor. Satan kişilerle de konuşarak deneyimlerini öğrenebilirsiniz.

Aman aman bir probleme sahip değil. İlk çıktığında, bu arabada stok problemleri yaşanmıştı; bulmak zordu. İlk etapta öyle çok sattı. PSA izleri taşıyor bu araç bu arada. Fiyatını da ele alırsak, tercih edilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı