Jeff Bezoz uzaya çıkmak üzere

Jeff Bezos'un kurucusu olduğu Blue Origin uzay turizmini başlatıyor. Yanında 82 yaşındaki bir kadın ile 18 yaşındaki bir fizik öğrencisini ayrıca kardeşi ile uzaya çıkacak. Tahmini gidiş zamanı: 16.00
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bedduaya devam et sen. Belki bir gün tutar da ölürler. Adamlar çalışsın, sen duaya devam.
Ergenini biri çıksın senin 20 yıllık çalışmanı gereksiz gaz salınımı ve yeni değil diye baltalasın. Sonra gitsin Türkiye gelişmiyor diye şikayet etsinler. Gerçekten umudum azaldı.

Soluksuz bir şekilde izledim o 11 dakikayı. Kemdimi o kapsülde hayal ettim. Bir de barış özcan yayınıyla çok keyif aldım. Bizim gibi düşük-orta gelirli insanlar 20 seneye böyle deneyim yaşayabilecek bu bence çok heyecan verici bir şey. Bazı kişilere göre gereksiz olabilir fakat gelecekte olacak olaylara bri öncü niteliğinde bu 11 dakika.

Yo değil, seninde 200 milyar doların olsa gitmez miydin? Hem adamın parası değil mi istediğini yapar sonuçta. Bende o kadar olsa yapabildiğim her şeyi yapardım, o para bitmek bilmez.

Gitmezdim. Ve 11 dakikalik uzay gelişmesi(!) için atmosfer ve ozonosfer e zarar vermek de neyin nesi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gitmezdim. Ve 11 dakikalik uzay gelişmesi(!) için atmosfer ve ozonosfer e zarar vermek de neyin nesi?
Safsatanın kralı. Atmosferi korumak için alınabilecek tonla önlem var ama bu elemanın takıldığı noktaya bak. Atmosfere zarar veriyormuş. Ona gelene kadar daha tonla şey var. :)

Çarpık mantığınızla bir şeyler tartışmaya çalışıyorsunuz ya, komiksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı