Jeff Bezos'un kurucusu olduğu Blue Origin uzay turizmini başlatıyor. Yanında 82 yaşındaki bir kadın ile 18 yaşındaki bir fizik öğrencisini ayrıca kardeşi ile uzaya çıkacak. Tahmini gidiş zamanı: 16.00
Bedduaya devam et sen. Belki bir gün tutar da ölürler. Adamlar çalışsın, sen duaya devam.Bu yeni bir gelişme değil.
Ben de boş duvar ile tartışmayacağım. Şimdi bilgisayarın başına gidip oyun oyna. İnsanlar uzaya çıkıyor.Bu cevaptan sonra tartişmayacağim iyi forumlar.
Gereksız gaz salinimi. Eğer yeni bir gezegen falan keşfetmeyecek ise çok gereksız.
Bak bak iftiraya bak. Ben nerede etmişim beddua? Sadece yeni bir gelişme olmadiğini söyledim. Ve gereksız gaz salınımı.Bedduaya devam et sen. Belki bir gün tutar da ölürler. Adamlar çalışsın, sen duaya devam.
Ergenini biri çıksın senin 20 yıllık çalışmanı gereksiz gaz salınımı ve yeni değil diye baltalasın. Sonra gitsin Türkiye gelişmiyor diye şikayet etsinler. Gerçekten umudum azaldı.Bedduaya devam et sen. Belki bir gün tutar da ölürler. Adamlar çalışsın, sen duaya devam.
Kaç yillik olur ise olsun dediklerim doğru.Ergenini biri çıksın senin 20 yıllık çalışmanı gereksiz gaz salınımı ve yeni değil diye baltalasın.
Bak bak iftiraya bak. Ben nerede etmişim beddua? Sadece yeni bir gelişme olmadiğini söyledim. Ve gereksız gaz salınımı.
Yo değil, seninde 200 milyar doların olsa gitmez miydin? Hem adamın parası değil mi istediğini yapar sonuçta. Bende o kadar olsa yapabildiğim her şeyi yapardım, o para bitmek bilmez.
Yo değil, seninde 200 milyar doların olsa gitmez miydin? Hem adamın parası değil mi istediğini yapar sonuçta. Bende o kadar olsa yapabildiğim her şeyi yapardım, o para bitmek bilmez.
Safsatanın kralı. Atmosferi korumak için alınabilecek tonla önlem var ama bu elemanın takıldığı noktaya bak. Atmosfere zarar veriyormuş. Ona gelene kadar daha tonla şey var.Gitmezdim. Ve 11 dakikalik uzay gelişmesi(!) için atmosfer ve ozonosfer e zarar vermek de neyin nesi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.