Jelatinsiz telefon kullanmak

  • Konuyu başlatan nyxas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 15B
Çizilmezlik konusunda eskiden ben de çok ön yargılıydım, bu ekranlar gerçekten kolay kolay çizilmiyor.
Telefona elin harici bir nesne temas etmeyecekse çizilmez. Buna tırnağın da değil, tırnağınla falan çizemezsin o ekranı.

Ama telefonun ön yüzü sürekli açık kaldığı için mutlaka bir yerlere sürter veya yere düştüğünde çizikler oluşur darbeden ötürü.
Bu yüzden tam ekran kılıflar kullanılmalıdır.

Ben şuan kendi telefonumu jelatin ile kullanıyorum çünkü en ufak çizik bile üzer beni :) Hem satarken "bakın pırıl pırı"l da diyebilirim, değeri azalmaz.
 
2 aydır Z3 de test ettiğim olay, özellikle almadan önce teknosa çalışanının araba anahtarı ile önümde abanmasına rağmen hiç çizik oluşmadığımı gördüğüm için içim baya rahat ve şuana kadar en ufak kılcal çizik bile oluşmadı lakin cizikden ziyade düşme önlemi için bende uygun bi vakit de cam ekran koruyucu taktıracağım...
 
Mayıs başından beri G2 kullanıyorum. Jelatin hiç takmadım. Kasko olduğu için çok savurgan kullanıyorum. Ekranında hiç bir sorun yok. En büyük sorunum arkasındaki LG logosu ve LG harfleri zamanla düştü. :cry:
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı