JetBoost Yazılım Önerisi

Blacksidemre

Kilopat
Süper Moderatör
Katılım
8 Eylül 2018
Mesajlar
6.300
Makaleler
2
Çözümler
41
Yer
İstanbul
Merhaba Sosyal. Bugün size bir yazılım göstereceğim. Adı başlıkta görüldüğü gibi JetBoost.

Peki bu yazılım ne işe yarar?

Bilgisayarınıza yüklediğiniz yazılımlarla birlikte gelen çeşitli uygulamalar bilgisayarınız her açıldığında arka planda sürekli çalışır ve bir süre sonra sisteminizin yavaşlamasına sebep olur.

JetBoost, bilgisayarınızda tarama yaparak tespit ettiği gereksiz uygulamaların çalışmasına son verir ve performansınızı arttırır. 32 Bit ve 64 Bit işletim sistemlerinde sorunsuz çalışan JetBoost ile birkaç saniyede bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz.

Yazılımı Kaspersky ile de tarattırdım. Program tamamen güvenlidir.

Yazılımı Kullanma
Programı kurduktan sonra yönetici olarak açıyoruz. Karşımıza böyle bir pencere çıkıyor:

JB.png


İsterseniz direkt kapatmak istemediğiniz programlara basmadan hızlandırmayı uygulayabilirsiniz. Ya da "Customize"a basarak kapatmak istediğiniz uygulamaları elle seçebilirsiniz. Customize sekmesi de şöyle:

JB.png


Bu sekmede kapatmak istediğiniz uygulamaları elle seçebilirsiniz. Services ve Non-Windows Services sekmelerinden de kapatmak istediğiniz uygulamaları seçebilirsiniz.

Rehberimiz bu kadardı dostlar. Bu benim ilk yazılım rehberimdi. İleride daha iyi rehberle size katkıda bulunmaya çalışacağım. Hepinize iyi Sosyaller.

Yazılımı indirmek için:

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cidden işe yarıyor mu bari? Gerçi işe yaramasa gelip de konusunu açmazdınız herhalde :D.
RAM kullanımından %25 fazla performans alırsınız. İsterseniz boosltu ve boostsuz hallerinin görev yöneticisinden ekran görüntüsünü de paylaşabilirim. Oyun performansını da etkiliyor.
 
RAM kullanımından %25 fazla performans alırsınız. İsterseniz boosltu ve boostsuz hallerinin görev yöneticisinden ekran görüntüsünü de paylaşabilirim. Oyun performansını da etkiliyor.
RAM konusunda sorun çekiyordum oyun oynarken bazen. Neyi durdurup durdurmamam gerektiğini de bilmiyorum. Bunu kullanırım artık :D.
 
Keşke oyun içi değerleri de paylaşsaydınız. Ben zira oyunlarda bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Çünkü milyonlarca kez söylendiği üzere, boştaki RAM kullanımı herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Oyunda değilken RAM'i isteyen program istediği kadar kullanır, oyuna girince de arka plandaki servislerden kısılır ve RAM oyuna odaklanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu önceki Windows sürümleri olan 8 ve 7 için de geçerli.

 
@Bora Dere performanstan kasttım, daha hızlı harita yüklemesi ve kasma donmaların azalması. Bunu Dying Light oyununda çok yaşıyordum. Bu programı bulduktan sonra, gerekli ayarları da yapınca yükleme sürelerinde göze görülür farkla azalma yaşadım. Oyun performansı denildiğinde aklınıza FPS gelmesin hemen. Fakat yükleme sürelerini karşılaştırdığım bir video yapabilirim. Yorumun için teşekkürler.
 
Oldukça hafif bir yazılımmış, 10 MB gibi bir yer kaplıyordu. Ben çok beğenemedim, Mem Reduct bunun işini çok daha iyi görüyor zaten. Razer Cortex gibi yazılımların Lite sürümü gibi olmuş, amaç RAM temizlemekten daha çok hizmet kapatmak içinse kullanılabilir.

Ayrıca, Security and optimization in One software kısmına basınca, Advanced System Care sayfasına atıyor. Bu yazılımın IObit firması ile bağlantısı mı var?
 
Son düzenleme:
Başlangıçtaki uygulamaları elle kapatabiliyoruz zaten. Onun dışında RAM kullanımı azaltma olayı MSI Center'da mevcut ve oyuna pek bir etkisi olmuyor.
Yine de kullanmaktan zarar gelmez.
 
Başlangıçtaki uygulamaları elle kapatabiliyoruz zaten. Onun dışında RAM kullanımı azaltma olayı MSI Center'da mevcut ve oyuna pek bir etkisi olmuyor.

Sanırım, IObit firmasının yaptığı ya da reklam verdiği bir yazılım bu. Security and optimization in One software kısmına basınca, Advanced System Care sayfasına atıyor.
 

Geri
Yukarı