Jilet kıl artırır mı?

Jilet ilk kullanmada aşırı kaşıntı yapar yeni çıkan tüylerden dolayı. Ben hem krem hem traș bıçağı hemde traș makinesi kullandım. Aralarında en iyisi bence traș makinesi.

300 lira verip kaliteli bir şey alınca hem bütün vücudunuz için kullanabiliyorsunuz hemde diğerlerine kıyasla çok daha hızlı pratik şekilde işinizi bitiriyorsunuz.

Jilet cildi tahriş ediyor, kanamalara sebep oluyor. Yaklaşık 1-2 senedir hiç kullanmadım.

Açıkçası bende çok çıkar diye düşünüyordum, sakalları makine ile alıyordum jilet vuruyorum yarım yıldır falan hiç bir fark yok.
Çünkü bilimsel bir dayanağı yok, tamamen mahalle berberleri ve halk arasında oluşturulmuş bir düşünce. Kılların uzunluğunu, sertliğini ve tüm özelliklerini değiştirmek için derinin altında kıl uçlarına temas eden hormonlarla oynamak gerekir. Öyle cildin üstünden kesmekle olacak bir şey değil.

Arkadaşlar, o zamanlar kendi araştırma ve bilgimce yorum yapmıştım ama işin uzmanı değilim. Yanlış bilgilendirme olmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım sadece daha sert çıkacaklar. Ama vücudunuzun o bölgesine neden jilet vuruyorsunuz? Tüy dökücü sprey veya krem kullanabilirsiniz, eğer sağlıklı bulmuyorsanız ağda öneririm.
Önerin var mı sprey veya krem? Ben göğüs, karın ve bacak kıllarım için istiyorum..
Killari jilet, makine, tuy dökücü, duz agda ile aldikca daha sert ve kalin cikmaya baslar. 1-2 kesimde olmaz bu. Surekli yaparsan farki hissedersin.

Bu arada tuy dokucu krem = jilet.

Sir agda kullan derim fazla kil yoksa. Seker icermediginden duzenli kullanırsan killari da seyreltiyor. Yazin gogus bolgeme ben sir agda kullanıyorum.

Acıtıyor ama sifir almak istiyorsan ve 1 2 ay rahat dolasmak istiyorsan epilasyondan sonra care bu.
önereceğin bir ürün var mı? Birde nasıl kullanıyorsun.

Jilet dolaylı yoldan kıl yoğunluğunu arttırır vücudumuzun savunma sisteminden dolayı jilet o bolge de sadece kılı değil ölü deriyide keser gözenekler açılır savunma sistemi koruma için kıl üretimini arttırır hormon yoğunluğunu arttırır o bölgede fakat ağdada böyle bir uyarma durumu yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı