Jiletle alınan bölgede aşırı kaşıntı

Vallahi ben 2 ay önce tıraş köpüğü ne geçtim duş jeli ile hem kabarıyor hem kaşındırıyor ama tıraş köpüğüne geç 2 günde 1 al farkı göreceksin.

Yarın bir jilet alıp normal sabunla deneyeceğim kaşınma geçer umarım.

Hocam yeni mi kesmeye başladınız? Eğer yeni başladıysanız o bölgedeki cildiniz jilete alışık olmadığı için oluyor. Hatta kıl köklerinde kızarıklık var mı?

Kızarıklık falan hiçbir şey yok yeni kesmeyede başlamadım kıllara karşı bir tiksintim olduğu için çıkan her kılımı alırım şu ana kadar sadece bu sorunu yaşadım.

Cidden dayanılmaz bir hale geldi. 2 hafta önce falan jiletle kıllarımı aldım ve 2 haftadan beridir aşırı kaşınıyor. Sınıfta kaşınıyor oyundayken kaşınıyor AVM'de kaşınıyor sokakta kaşınıyor 1 saniye bile kaşınmadan durmuyor. Hani ne yapacağım bilmiyorum. Aşırı çaresiz durumdayım. Bu kaşıntıya karşı dışarı çıkamıyorum bu kaşıntı yüzünden.

Sabunla temizle o bölgeyi sonra nemlendirici krem sür ve en kısa zamanda dermatolojiye git.

Sabunla temizle o bölgeyi sonra nemlendirici krem sür ve en kısa zamanda dermatolojiye git.

Her gün duş alıyorum o yüzden nemlendiriciden sonrasını uyguluyorum.

Hocalar durum ciddileşti galiba baktığımda bölgenin üstünde kırmızı bir yara çıkmış ve toplar tamamen kırmızı kıp kırmızı olmuş hatta, yarın dermatolojiden rapor alıp gideceğim umarım mantar enfeksiyon gibi bir şey olmamıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı