Jinekomasti miyim?

SucukSeverKazım

Hectopat
Daha fazla  
(Arkadaşlar kusura bakmayın göz zevkimizi bozmak istemezdim ama doktora gitme imkanım yok.)3 aydır spor yapıyorum iyi bir şekilde kilo verdim fakat göğsümdeki yağlar kaldı. Ben de jinekomastiye sahip olup olmadığımı sizlere sorarak teyit etmek istiyorum. Sizce jinekomasti var mı?

IMG_20241220_003208.jpg

IMG_20241220_003237.jpg

Net bir cevap vermek doğru olmaz eğer ucuna dokunduğun zaman eline yumuşak parçalar geliyorsa ve poz verdiğinde, attın fotoğraflardaki gibi, var gibi duruyor. Yağ da olabilir ama. Önce yağ oranını düşür kardiyo artır sonra eğer yine bu şekildeyse evet var diyebiliriz.

Var ancak tamamen kilo verdiğinde ve göğsünde daha az yağ kaldığında belirginliği çok fazla kalmaz. Kafaya takma sakın, toplumda çoğunlukta var ve çoğu kişi ameliyatını oluyor 15 dakikada hallolan bir şey, ileride rahatsız ederse 15 dakikada halledersin.

(Arkadaşlar kusura bakmayın göz zevkimizi bozmak istemezdim ama doktora gitme imkanım yok.)3 aydır spor yapıyorum iyi bir şekilde kilo verdim fakat göğsümdeki yağlar kaldı. Ben de jinekomastiye sahip olup olmadığımı sizlere sorarak teyit etmek istiyorum. Sizce jinekomasti var mı?

Eki Görüntüle 2377904

Eki Görüntüle 2377903
Hocam maalesef var , şimdi kilo verdin. Fakat biraz ödem ve yağ aldığın da göğüsler belirginleşicek. Tavsiyen aldır yoksa pişman olursun 10 yıldır aldıramadım anca para buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı