Jira 53.000 beğeniye ulaştı!

@mstfaozder Tanımadığım bir insanın hakkımda yaptığı yakıştırmayı takmayacak kadar olgunlaştım, istediğin kavramı hak görebilirsin, sahne senin. Mikrofon ister misin? :D

İyi birisin sen, ben kimseye kin tutmam, geçmişi geçmişte bırakmak gerekiyor. :)
Yanlış anlamışsın. Olumsuz anlamda Asosyal demedim. Sadece fazla vakit geçiriyorsun bence. :)

İyi birisin sen, ben kimseye kin tutmam, geçmişi geçmişte bırakmak gerekiyor. :)

Şaka yapıyorum :) Kimseyle kişisel bir problemim olmadı, kimseye karşı kin tutmadım. Söylediğim her söz argümanlara karşı oldu hep. Size karşı kin dolu biri gibi gözüktüysem üzülürüm :)

Son düzenleme:
Jira bey tebrikler :) Ee bunu şerefine, alırım bi' Ukrayna menşeli votka :D Tabii ki beraber içeceğiz, açgözlülük yapmam biliyorsun :D Bu arada sana ''Katkıda bulunan'' rütbesi verilmeli.

@Jira Bey, sizi geçenlerde profil resim konu başlıklı konuda tanımıştım. Zirveyi hangi gönderiniz de yaptınız? (Uçak bölümünde vakit geçirdiğinizi söylemiştiniz. Hala orada mısınız?)
Bu kadar sevilen bir forumdaşımın yaptığı yorumları görememem, üzücü doğrusu. Tebrik ederim, 100K olmanız dileğiyle...

@acv Benim de kişisel bir problemim olmaz, bazen karşılıklı kalpler kırılabilir, onları da fark edip özür dilemek erdeminde bulunulursa ortada sorun kalmaz. :)

@Motionless IN White Sözüm sözdür. :D

@Hyakutake_GC Dostum ben 2017-2019 arası genelde PC/donanım konularında takılıyordum. Daha sonra fanboylar ve gereksiz insanlar beni bezdirdi. BERWAR gibi ben de bıraktım o konuları, nadir giriyorum. Genel olarak havacılık ve konu dışında takılıyorum.

@SerdarAksu CanYamanOyunda Teşekkürler dostum bu samimi sevgi gönderişlerin için. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı