JoJo 3. parttan başlanırsa bir şey kaybedilir mi?

gizli kalsın

Hectopat
Hocam geçen gün JoJo'ya başladım, "Blood Phantom" partından yani ilk parttan 2-3 bölüm izledim ama sarmadı pek. Zaten izlemeye stant muhabbetini duyduktan sonra başladım ama 3.partta geliyormuş o olay. Biraz araştırma yaptım aynı evrende geçen farklı zamanlı hikayeler olduğu kanısına vardım. Direkt 3.parta atlarsam bir şey kaybeder miyim?

Hikayeyi anlamada zorluk çekmezsin ama 3te de yer alan ilk sezon karakterlerini tanıman ve Joestar ailesinin bağlarını çözmen zor olur. İlk part 9 bölüm, ikinci parttaki Joseph karakteri ilgini çekebilir birçok izleyici orada sarıyor bence bir şans ver. Olmadı 3ten izlenir izleyen çok var.

Hocam geçen gün JoJo'ya başladım, "Blood Phantom" partından yani ilk parttan 2-3 bölüm izledim ama sarmadı pek. Zaten izlemeye stant muhabbetini duyduktan sonra başladım ama 3.partta geliyormuş o olay. Biraz araştırma yaptım aynı evrende geçen farklı zamanlı hikayeler olduğu kanısına vardım. Direkt 3.parta atlarsam bir şey kaybeder miyim?
İlk iki partın yaydığı atmosfer diğer partlarda yok, yerleri benim için ayrıdır.
Hikaye bütünlüğü bozulur;
diğer partlarda çokça göreceğin kötü karakterin nereden geldiğini anlayamazsın, hikayesi ilk parttan itibaren işleniyor.
Zeppeli, Robert Speedwagon tarzı karakterler kısmında da boşluk yaşarsın.
JoJo kısım 1 olduğu gibi izlenmeli, atlanmamalı.

Ayrıca o adam gibi adam hard boiled Jonathan'ı görmemiş olursun.
(hareketleri sonraki sezonları etkileyen bir karakterdir, hikayede anlam veremediğin yerler/bağlantı kuramadığın kısımlar oluşur.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı