Sürprizbozan JoJo'dan birkaç Underrated stand (Stardust Crusaders)

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İyi sosyaller, canım sıkıldığı için böyle bir liste hazırlmak istedim. Listede standlar karşımıza çıkış vaktine göre sıralanmıştır, "X standı Y standından daha Underratedır." gibi bir anlayış yoktur. Listede sadece 3. parttan standlar olacaktır çünkü diğer partlar için başka zaman liste hazırlayacağım. Neyse daha fazla uzatmadan listemize geçelim.

Hanged Man (J. Geil)​

Hanged Man yansımalardan yansımalara geçebilen bir standtır. Işık hızında ve bu onu oldukça hızlı yapmaktadır. Işık hızında bıçak darbeleri vurabilmektedir. Eğer stand kullanıcısı J. Geil biraz daha hızlı olsaydı hem Avdol'u hem Polnereff'i hem de Kakyoin öldürebilirdi. Polnareff ve Kakyoin ile savaşırken uzun süre keyfinden ölümcül olmayan hamleler yaptı. Bunun sonucunda Kakyoin zekasını kullanarak onu yendi.
HangedMan.jpg

Emperor (Hol Horse)​

Bir merminin istediğiniz yere gidebildiğini düşünün ve bu mermi serideki en hızlı standlardan Silver Chariot'tan bile hızlı olsun. Aşırı güçlü bir stand fakat plot armor yüzünden harcandı. Avdol'u az kalsın öldürüyordu ve Polnareff'i Kakyoin kurtarmaya gelmeseydi öldürecekti.
1735471112539.png

Justice (Enyaba)​

O kadar güçlü bir standtır ki boş bir araziyi köy gibi gösterebilir. Üzerinde bir delik olan canlı uzuvlarını yönetebilir. O delik için bir yara yeterlidir, Justice o yarayı sizi kontrol edeceği bir deliğe çevirecektir. Bir iğne batırsa örnek olarak size onu deliğe çevirip oranızı yönecektir. Diyelim ki hiç yaralanmadınız, Enyaba buna karşı zaten üzerinde tonla delik bulunan ölü bedenleri yöneterek size saldıracaktır. Eğer Jotaro akıllılık edip Justice'ı kendi içine çekmeseydi Stadust Crusaderların hepsini öldürecekti.
Justice.jpg

Geb (N'Doul)​

Aşırı uzun menzilli bir standtır, Stardust Crusaderlara Mısır'da çöldeyken saldırmıştır. Oldukça hızlıdır, Kakyoin farketmeden onun gözlerini yaralamış ve geçici kör bırakmıştır. Eğer çok oyalanmasaydı tüm ekibi öldürecekti.
Geb.jpg

Tohth (Boingo)​

Bu stand geleceği görebiliyor ve genelde kendi avantajınıza göre bir gelecek görüyorsunuz. Yani bu stand kaderi değiştirebilir bir nitekim. Normalde tüm ekibi öldüreceklerdi ama Oingo uygulamayı o kadar kötü yaptı ki kendisine zarar verdi.
Tohth.jpg

Atum (Telence T. D'Arby)​

Karşınızdaki kişiye o farketmeden istediğiniz evet-hayır sorusunu sorabildiğinizi ve %100 ihtimalle doğru cevabı aldığınızı düşünün. Bu şekilde rakibinizi yenmeniz çok kolay olacaktır. Örnek bir diyalog yazdım:
-(Bana saldıracak mısın?)
+(Yes, yes, yes, yes.)
-(Bana yumruk atarak mı saldıracaksın?)
+(Evet, evet, evet, evet.)
-(Solunla mı vuracaksın?)
+(No, no, no, no.)
(Sağıyla saldırır ama Telence T. D'Arby bunu bildiğinden yumruğu savuşturur ve tutar.)
-Seni kendi yerime götüreceğim. (Kendi yerine portal ile gider.)
Orada onla bir oyun oynamak zornundasınız, eğer yenilirseniz sizin ruhunuzu çalacaktır. Bu bile onu yeterince güçlü yapar.
Ttdarbystandingwithstand.jpg

Liste bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı