w1llard
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kanka beni yanlış anlamazsan sevinirim, yazdıklarımızdan %50, %60'ını anlamamışsın herhalde, hiç bir şey iddia ettiğimiz yok, yani tamam jokeri seviyorsun fakat fanboyluk yaptığın ortada, Joker daha iyi olabilir fakat hiç eksilerinden bahsetmedin sadece Burry'i gömüp durdun, 20 yıl müzik dinlemen hiç bir şeyi değiştirmez açıkcası, objektif ve dinamiklere uygun yorumladığını düşünmüyorum, ben de senin dediklerine saygı duyuyorum fakat jokerin hep artı yönlerinden açıkladın hiç eksi yönlerinden bahsetmedin. Teşekkür ediyorum.Profil fotoğrafı Norm Ender olan birinden fanboy lafını duymak çok manidar oldu, güldürdün gerçekten sağ ol. Çoluk çocukla muhatap oluyorum hata bende. Çok fazla boş konuştunuz tek tek cevap vermeyeceğim. 20 yıldır dinliyorum bu müziği sizin gibi tiktok ve instagramdan değil, cdlerden, forumlardan, myspaceden dinledim yıllarca. O yüzden kimseye fanlık yapacak seviyede basit bi adam değilim. Tamamen objektif ve rapin dinamiklerine uygun yorumladım. Herkesin kendi fikri saygı duyuyorum söylediklerinize. Ancak bu zihniyette konuşup da bu müziği iyi bildiğinizi iddia etmeyin güldürmeyin kendinize.
Hocam bana göre rap kazandı, tabi Jokerin tecrübesi onu 1 tık daha iyi yapabilir orada kararsızım, aynen öyle sonunda haklısın gerçekten, insanlar şaşırdı. Teşekkürler yorum için.Kafiye şemasına ve punch'ların kalitesine bakarsanız Joker'in çok rahat aldığı ortada. Kaç yıllık battle MC gidip de Soprano'ya kaybedecek değil; İçyüz'le, Flowart'la yıllarca dissleşmiş birinden bahsediyoruz. İnsanların kimin kazandığını anlayamamasının sebebi Soprano'nun beklenmedik bir anda diss atmasıydı. Beklenmeyen birinden kötü bir diss gelmeyince millet afalladı tabi.