Joker vs Rota dissleşmesi

Makaleler
6
Yer
Starling City
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci;
R5 5600 - 4.7 GHz OC

Fan;
ID-COOLING SE-224-XT White

Anakart:
Gigabyte B550M DS3H

Ekran Kartı;
PowerColor Red Devil RX 6900 XT

Bellek;
GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16

Depolama SSD;
Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s
Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s
Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s

Kasa/Güç Kaynağı;
Revenge Beyaz Terranova
MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold
Meslek
Green Arrow
Parçalarda küfür bulunduğu için linklerini paylaşmayacağım. Dissleşme hakkında ne düşünüyorsunuz? Joker neden sessiz kalıyor sizce şu an? Kızı ile tatile çıktığı gözüküyor Instagram hikayesinde. Sizce cevap gelecek mi?

Aksini söyleyebilecek olduğunu zannetmiyorum; Joker kariyerini kaos üzerine inşa etti. Ne kadar diss o kadar ekmek. Kapışmadan geri durmaz. Şu ana kadar hiç durmadı. Kariyerinde bir kez aldığı re diss sonrası özür dileyip şarkısını kaldırdığı oldu. Kime karşıydı hatırlayamıyorum. Her zaman dissleşmelerde son parçayı yazan kendisi olur, uzatabildiği kadar uzatır.

Rota'dan bu kadar sert beklemiyordu sanırım. Yoksa cevap gelmeyecek mi? 🤡🤡🤡

Joker'den cevap gelmeme şansı yok. Burry bile aynısını söylemişti ben 6 yazsam o 7 yazacak, benden böyle bir şey beklemiyordu bunu göstermem yeterli oldu diye. Ama Rota da az inat değildir nefret kusmak için 20 dk'lık şarkı yapmış adam sonuçta.

Dissleşmeyi net olarak joker aldı. Rotanın diss şarkısı içinde doğru düzgün punchline bile yoktu. Sadece küfür ve birkaç gönderme vardı. Joker diss işinde rakipsiz birisi. Muhtemelen mete abi bir daha uğraşmaz rota ile. Gereken cevabını almıştır rota.

Dinlediğim bir tür değil, ne yapıyorlarsa yapsınlar umrumda olmaz.

O zaman konuya yazmasan da olurdu. Türkçe Rap DirtyBlue'nun umurunda mı diye sormadık ki konuda?

Dissleşmeyi net olarak joker aldı. Rotanın diss şarkısı içinde doğru düzgün punchline bile yoktu. Sadece küfür ve birkaç gönderme vardı. Joker diss işinde rakipsiz birisi. Muhtemelen mete abi bir daha uğraşmaz rota ile. Gereken cevabını almıştır rota.

Rota'nın parçasında düzgün punch yok muydu? Tekrar mı dinlesek hocam? 😁

O zaman konuya yazmasan da olurdu. Türkçe rap Dirtyblue'nun umurunda mı diye sormadık ki konuda?

Rota'nın parçasında düzgün punch yok muydu? Tekrar mı dinlesek hocam? 😁

Bana göre attığı punchler yetersizdi. Neredeyse şarkının yarısı küfür, küfür olmadan doğru düzgün punchı yok. Rota bildiğiniz saçmalamış. Ödevini son dakikaya bırakan öğrenci gibi davranmış. Demek ki her şey Twitter'dan sallamakla olmuyormuş😀😀

Parçalarda küfür bulunduğu için linklerini paylaşmayacağım. Dissleşme hakkında ne düşünüyorsunuz? Joker neden sessiz kalıyor sizce şu an? Kızı ile tatile çıktığı gözüküyor Instagram hikayesinde. Sizce cevap gelecek mi?

Aksini söyleyebilecek olduğunu zannetmiyorum; Joker kariyerini kaos üzerine inşa etti. Ne kadar diss o kadar ekmek. Kapışmadan geri durmaz. Şu ana kadar hiç durmadı. Kariyerinde bir kez aldığı re diss sonrası özür dileyip şarkısını kaldırdığı oldu. Kime karşıydı hatırlayamıyorum. Her zaman dissleşmelerde son parçayı yazan kendisi olur, uzatabildiği kadar uzatır.

Rota'dan bu kadar sert beklemiyordu sanırım. Yoksa cevap gelmeyecek mi? 🤡🤡🤡

Ben rap dinlemeyi severim ancak dissleşmeyi dinlemedim, daha öncede de yaşanmış şeyler zaten. Sıktı. Sizce dinlemeye değer mi?

Rotayı çok severim fakat son re-diss beklediğim gibi değildi, ikisi de çok iyi kalem. İyi bir dissleşme olacak, Rota biraz daha uğraşsa çok iyi şeyler yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı