Çözüldü Joypad ile Valorant oynanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fatal23

Hectopat
Selam, Philips'in yeni joypad (konsolu) var onu aldım ama Valorant'ı bu joypad (konsolla) oynayamıyorum. Ne yapmam lazım? ( ürünün fotosunu attım.) Bir adam rocket legue oynuyor. Sadece taktı ve oynadı. Ben niye oynayamıyorum bu şekide?

Ekran 1.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Çözüm
Öncelikle konsol değil - Controller, gamepad, kol, ya da kumanda falan diyebilirsiniz fakat bu kadar isim içinden nasıl yanlış bir şey dediniz anlamdım ayrıca keşke almadan bize danışsaydınız One S dışında PC'ye kol tavsiyesi vermiyoruz pek. Bu arada sorunuza gelince şu an desteği yok.

Valorant konsol ile oynanabilecek bir oyun değil. Fantezi olarak deneyebilirsiniz. Ama demirler bile içinizden geçecektir. :D
Nasıl deneyeceğim. O videodaki adamın kobsolu Xbox benimki philips
Öncelikle konsol değil - Controller, gamepad, kol, ya da kumanda falan diyebilirsiniz fakat bu kadar isim içinden nasıl yanlış bir şey dediniz anlamdım ayrıca keşke almadan bize danışsaydınız One S dışında PC'ye kol tavsiyesi vermiyoruz pek. Bu arada sorunuza gelince şu an desteği yok.

Ama bu joypadi deneyen adam rocket legue oynaybiliyordu.

Bir de kutusunda PC'ye uyumlu yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı