Selam, Philips'in yeni joypad (konsolu) var onu aldım ama Valorant'ı bu joypad (konsolla) oynayamıyorum. Ne yapmam lazım? ( ürünün fotosunu attım.) Bir adam rocket legue oynuyor. Sadece taktı ve oynadı. Ben niye oynayamıyorum bu şekide?
Bu Xbox için.
Bu Xbox için.
Şu anlık desteği yok Valorant'ın. İngilizceniz varsa okuyabilirsiniz;
Can You Use a Controller on Valorant?
Many players are curious if you can use a controller on Valorant. Fortunately, we have the answer covered for you.primagames.com
Peki bu adam nasıl oynuyor.
Nasıl deneyeceğim. O videodaki adamın kobsolu Xbox benimki philipsValorant konsol ile oynanabilecek bir oyun değil. Fantezi olarak deneyebilirsiniz. Ama demirler bile içinizden geçecektir.![]()
Öncelikle konsol değil - Controller, gamepad, kol, ya da kumanda falan diyebilirsiniz fakat bu kadar isim içinden nasıl yanlış bir şey dediniz anlamdım ayrıca keşke almadan bize danışsaydınız One S dışında PC'ye kol tavsiyesi vermiyoruz pek. Bu arada sorunuza gelince şu an desteği yok.
Öncelikle konsol değil - Controller, gamepad, kol, ya da kumanda falan diyebilirsiniz fakat bu kadar isim içinden nasıl yanlış bir şey dediniz anlamdım ayrıca keşke almadan bize danışsaydınız One S dışında PC'ye kol tavsiyesi vermiyoruz pek. Bu arada sorunuza gelince şu an desteği yok.
Canım benim. Rocket League dediğimiz oyun zaten konsollarda bile mevcut yani desteği var. Adamı deli etmeyin Rocket League ile Valorant aynı oyun mu.Ama bu joypadi deneyen adam Rocket League oynayabiliyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.