F fatal23 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 342 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #1 Selam, Philips'in yeni joypad (konsolu) var onu aldım ama Valorant'ı bu joypad (konsolla) oynayamıyorum. Ne yapmam lazım? ( ürünün fotosunu attım.) Bir adam rocket legue oynuyor. Sadece taktı ve oynadı. Ben niye oynayamıyorum bu şekide?
Selam, Philips'in yeni joypad (konsolu) var onu aldım ama Valorant'ı bu joypad (konsolla) oynayamıyorum. Ne yapmam lazım? ( ürünün fotosunu attım.) Bir adam rocket legue oynuyor. Sadece taktı ve oynadı. Ben niye oynayamıyorum bu şekide?
Çözüm GFYT 5 Şubat 2021 fatal23 dedi: Bu Xbox için. Genişletmek için tıkla... Şu anlık desteği yok Valorant'ın. İngilizceniz varsa okuyabilirsiniz; Can You Use a Controller on Valorant? Many players are curious if you can use a controller on Valorant. Fortunately, we have the answer covered for you. primagames.com
fatal23 dedi: Bu Xbox için. Genişletmek için tıkla... Şu anlık desteği yok Valorant'ın. İngilizceniz varsa okuyabilirsiniz; Can You Use a Controller on Valorant? Many players are curious if you can use a controller on Valorant. Fortunately, we have the answer covered for you. primagames.com
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 5 Şubat 2021 #11 fatal23 dedi: Bir de kutusunda PC'ye uyumlu yazıyor. Genişletmek için tıkla... PC uyumlu olması her yetmez oyunda uyumlu olmalı ve Online'lar hariç genelde her oyun Controller uyumludur. Artı 0 Eksi
fatal23 dedi: Bir de kutusunda PC'ye uyumlu yazıyor. Genişletmek için tıkla... PC uyumlu olması her yetmez oyunda uyumlu olmalı ve Online'lar hariç genelde her oyun Controller uyumludur.