Temu'da bu mechanike g1 pro kablosuz oyun kumandası tmr joystickler ve tetiklerle - 1000hz üç modlu gamepad pc için, windows ios destekli, pc kontrolcü uygulaması app keylinker 2.0 ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de beğenebilirsiniz.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
PC için kullanacaksın anladığım kadarıyla. O ürünler kalitesiz ve düzgün dayanan ürünler değiller. Eğer sağlam bir şey almak istiyorsan bu ikisinden birini alabilirsin boşa ona ve Bluetooth alıcıya para verme.
Bu arada Temu güvenilir. Vergi ile beraber kol 1600TL oluyor. Daha sonra başka bir ödemesi yok kapına kadar Trendyol'dan sipariş etmişsin gibi geliyor.
PC için kullanacaksın anladığım kadarıyla. O ürünler kalitesiz ve düzgün dayanan ürünler değiller. Eğer sağlam bir şey almak istiyorsan bu ikisinden birini alabilirsin boşa ona ve Bluetooth alıcıya para verme.
Bu arada Temu güvenilir. Vergi ile beraber kol 1600TL oluyor. Daha sonra başka bir ödemesi yok kapına kadar Trendyol'dan sipariş etmişsin gibi geliyor.
Teşekkürler, güvenilir olduğunu biliyorum can sıkan uzun sürmesi ve garanti aslında, vergi ile 1800 oluyor sanırım. 8BitDo tarafında bir öneri görmüştüm modeli hatırlamıyorum bilginiz var mı?
Teşekkürler, güvenilir olduğunu biliyorum can sıkan uzun sürmesi ve garanti aslında, vergi ile 1800 oluyor sanırım. 8BitDo tarafında bir öneri görmüştüm modeli hatırlamıyorum bilginiz var mı?
Evet 1600 oluyor ama Trendyol'dan alacağın bu tarz bir kol içinde garanti işlemeyecektir. İlla garanti sizin için önemliyse Fantech alınabilir. Bütçeyi zorlamak istemiyosanız özellik olarak Machenike daha iyi.
Evet 1600 oluyor ama Trendyol'dan alacağın bu tarz bir kol içinde garanti işlemeyecektir. İlla garanti sizin için önemliyse fantech alınabilir. Bütçeyi zorlamak istemiyosanız özellik olarak machenike daha iyi.
Machenike Çin bazlı kendine ait Laptopları bile olan bi marka. G5 pro modeli bende var ama bu daha gelişmiş. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Daha yakın zamanda iş arkadaşım da sipariş verdi ama ürün daha ona ulaşmadı.