Joystick için Bluetooth dongle önerisi

İlla PS5 düzenli olmasına gerek yoksa bundan kat ve kat daha iyisi var aynı fiyata neredeyse.

PS5 değil DualSense görünümlü DualShock bilinçli olarak almak istiyorum zaten. Varsa öneriniz atabilirsiniz.

PS5 değil DualSense görünümlü DualShock bilinçli olarak almak istiyorum zaten. Varsa öneriniz atabilirsiniz.

PC için kullanacaksın anladığım kadarıyla. O ürünler kalitesiz ve düzgün dayanan ürünler değiller. Eğer sağlam bir şey almak istiyorsan bu ikisinden birini alabilirsin boşa ona ve Bluetooth alıcıya para verme.

Bu arada Temu güvenilir. Vergi ile beraber kol 1600TL oluyor. Daha sonra başka bir ödemesi yok kapına kadar Trendyol'dan sipariş etmişsin gibi geliyor.

Teşekkürler, güvenilir olduğunu biliyorum can sıkan uzun sürmesi ve garanti aslında, vergi ile 1800 oluyor sanırım. 8BitDo tarafında bir öneri görmüştüm modeli hatırlamıyorum bilginiz var mı?

Benim yanlışım varmış 1600 oluyor.

Buldum dediğim Gamepad'i

Evet 1600 oluyor ama Trendyol'dan alacağın bu tarz bir kol içinde garanti işlemeyecektir. İlla garanti sizin için önemliyse Fantech alınabilir. Bütçeyi zorlamak istemiyosanız özellik olarak Machenike daha iyi.

Evet 1600 oluyor ama Trendyol'dan alacağın bu tarz bir kol içinde garanti işlemeyecektir. İlla garanti sizin için önemliyse fantech alınabilir. Bütçeyi zorlamak istemiyosanız özellik olarak machenike daha iyi.

Machenike zamanla sorun çıkartmayacaksa garanti problem olmayabilir.

8 bitdo olanda güzel ben bütçeye daha yakın olanları önerdim.

Machenike zamanla sorun çıkartmayacaksa garanti problem olmayabilir.
Machenike Çin bazlı kendine ait Laptopları bile olan bi marka. G5 pro modeli bende var ama bu daha gelişmiş. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Daha yakın zamanda iş arkadaşım da sipariş verdi ama ürün daha ona ulaşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…