Joystick için Bluetooth dongle önerisi

8 BitDo olanda güzel ben bütçeye daha yakın olanları önerdim.

Machenike Çin bazlı kendine ait laptopları bile olan bir marka. G5 Pro modeli bende var ama bu daha gelişmiş. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Daha yakın zamanda iş arkadaşım da sipariş verdi ama ürün daha ona ulaşmadı.

2. elde buldum bunu alsam kargo işlemleri nasıl oluyor bilginiz var mı?

Param Güvende ile alırsanız olur yoksa elden almadıkça güvenmek zor. Bence Temu'dan almanız daha mantıklı olur en azından ilk 3 ay iade garantisi var. Ürün sıkıntı çıkarırsa size iade yapıyolar.

Param Güvende ile hallolur. Alınan fiyattan daha uygun fatura, garantiyi istersem zaten bünyeme geçecek fark etmiyor. Kapalı kutu satıyor.

Teşekkür ederim bu arada bile isteye kendimi kazıklayacaktım aydınlattınız.

8 bitdo olanda güzel ben bütçeye daha yakın olanları önerdim.

Machenike Çin bazlı kendine ait Laptopları bile olan bi marka. G5 pro modeli bende var ama bu daha gelişmiş. Sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Daha yakın zamanda iş arkadaşım da sipariş verdi ama ürün daha ona ulaşmadı.

Haftaya Gamepadlerin hepsi TR'ye geliyormuş hocam. klavyesini almıştım gamepadini bekliyorum artık temudan değil, direkt TR garantili olacakmıs

Haftaya gamepadlerin hepsi TR'ye geliyormuş hocam. Klavyesini almıştım gamepadini bekliyorum artık Temu'dan değil, direkt TR garantili olacakmıs.

Evet onlara sordum zaten, g1, G1 Pro vs hepsi 15 Nisan itibarıyla Türkiye stokunda olacakmış, kutulu faturalı garantili dediler hem de Temu'nun aynı fiyatına. Bilgilendireyim dedim bosuna Temu'dan alıp garantisiz kalmasınlar.

Fiyatlandırma nasıl olur acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı