Joystick için Bluetooth dongle önerisi

söylediğim gibi işte arayıp sordum, temudaki ile aynı veya daha düsük olacak dediler

Güzel o zaman.

Evet onlara sordum zaten, G1, G1 Pro vs hepsi 15 nisan itibariyle Türkiye stoğunda olcakmış, kutulu faturalı garantili dediler hemde temunun aynı fiyatına. bilgilendireyim dedim bosuna temudan alıp garantisiz kalmasınlar

Hocam sizce temudaki G1PRO siparişini iptal edip beklemeye değer mi?

Son düzenleme:
Ben de geçen sene gamepad bağlamak için adaptör ararken Ugreen'in Bluetooth 5.3 adaptörünü aldım. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum gerçekten çok kaliteli. Hiç bağlantı sorunu yaşatmadı. Menzilini oyunda 10 metre uzaklıktan test ettim, başarıyla geçti (bir tuşa basılı tutup bırakmamam gerekiyordu).

Ben Aliexpress'ten getirtmiştim ama Amazon Türkiye'ye de gelmiş. Gayet güzel bir ürün öneririm.
Amazon'da Ugreen Bluetooth 5.3 diye aratırsan karşına çıkan ilk ürün. (Şu anda 457 TL fiyatı var)

Ben de geçen sene gamepad bağlamak için adaptör ararken Ugreen'in Bluetooth 5.3 adaptörünü aldım. 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum gerçekten çok kaliteli. Hiç bağlantı sorunu yaşatmadı. Menzilini oyunda 10 metre uzaklıktan test ettim, başarıyla geçti (bir tuşa basılı tutup bırakmamam gerekiyordu).

Ben AliExpress'ten getirtmiştim ama Amazon Türkiye'ye de gelmiş. Gayet güzel bir ürün öneririm.
Amazon'da Ugreen Bluetooth 5.3 diye aratırsan karşına çıkan ilk ürün. (şu anda 457 TL fiyatı var)

Gerek kalmadı hocam ama teşekkür ederim yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı