Joystick için Bluetooth dongle önerisi

2. elde buldum bunu alsam kargo işlemleri nasıl oluyor bilginiz var mı?

2. elde buldum bunu alsam kargo işlemleri nasıl oluyor bilginiz var mı?

Param Güvende ile alırsanız olur yoksa elden almadıkça güvenmek zor. Bence Temu'dan almanız daha mantıklı olur en azından ilk 3 ay iade garantisi var. Ürün sıkıntı çıkarırsa size iade yapıyolar.

Param Güvende ile hallolur. Alınan fiyattan daha uygun fatura, garantiyi istersem zaten bünyeme geçecek fark etmiyor. Kapalı kutu satıyor.

Teşekkür ederim bu arada bile isteye kendimi kazıklayacaktım aydınlattınız.

Param Güvende ile hallolur. Alınan fiyattan daha uygun fatura, garantiyi istersem zaten bünyeme geçecek fark etmiyor. Kapalı kutu satıyor.
Garanti için arkadaşın Temu hesabına erişiminiz olmsı lazım garanti Temu'da normal şekilde işlemiyor.

Haftaya Gamepadlerin hepsi TR'ye geliyormuş hocam. klavyesini almıştım gamepadini bekliyorum artık temudan değil, direkt TR garantili olacakmıs

Gank vardı sanırım TR garantili satıyorlardı Machenike ürünlerini.

Evet onlara sordum zaten, G1, G1 Pro vs hepsi 15 nisan itibariyle Türkiye stoğunda olcakmış, kutulu faturalı garantili dediler hemde temunun aynı fiyatına. bilgilendireyim dedim bosuna temudan alıp garantisiz kalmasınlar

Haftaya gamepadlerin hepsi TR'ye geliyormuş hocam. Klavyesini almıştım gamepadini bekliyorum artık Temu'dan değil, direkt TR garantili olacakmıs.

Fiyatlandırma nasıl olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…