Json veriyi AppML ile çekmek

quinkan

Hectopat
Yer
Çorlu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Uygulama gereği kök dizininde kendi oluşturduğum Json veriyi çekip tablo içinde göstermem gerekiyor fakat w3schools'daki mantalite, linkleri eklememe rağmen çalışmıyor. Ne yapmalıyım?

Örnek verecek olursak ; Tryit Editor v2.5

Buradaki olayı kendi oluşturduğum Json dosyası ile yapacağım yani. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kod:
<!DOCTYPE html>
<html>
<title>7.Soru</title>
<meta charset="utf-8">
<script src="http://www.w3schools.com/appml/2.0.2/appml.js"></script>
<body>
<h1>Hocalarım</h1>
<div appml-data="json">
  <table border = "1">
<tr>
  <th>Hoca Adı</th>
  <th>Aldığım Ders</th>
</tr>
<tr appml-repeat="hocalar">
  <td>{{HocaAdi}}</td>
  <td>{{Ders}}</td>
</tr>
</table>
</div>
</body>
</html>

appml-data kısımda kendi hazırladığım Json dosyasını (hocalar.json) gösterdiğim zaman verileri çekmiyor fakat kaynak kodları arasında dosyanın aynısını script etiketlerinin arasında bir değişkene atıp değişkeni gösterdiğimde çalışıyor.

Anladım, peki json kullanımı zorunlu değilse dataları Xml'e yazdırıp denediniz mi acaba? Ayrıca hiç sanmıyorum ama Json ile denerken Chrome DevTools üzerinden kontrol eder misiniz herhangi bir hata çıkacak mı diye?

Anladım, peki json kullanımı zorunlu değilse dataları Xml'e yazdırıp denediniz mi acaba? Ayrıca hiç sanmıyorum ama Json ile denerken Chrome DevTools üzerinden kontrol eder misiniz herhangi bir hata çıkacak mı diye?

technopa.png

Farklı bir syntax'ı falan mı var acaba?

Farklı bir syntax'ı falan mı var acaba?
Son bir ricam olsun, Json dosyanızı paylaşma imkanınız var mı? Aynı yöntemleri deniyorum ama bir parça hata almadım.

Düzenleme, Firefox üzerinde örneğinizi dener misiniz?

Tekrar bir düzenleme, StackOverFlow üzerinden kontrol ettim, çalışması için sanal bir sunucu kullanman yeterli. Örnek olarak buradan bakabilirsin. Ayrıca sanal sunucu olmadan, Chrome üzerinden çalışmamasına rağmen Firefox üzerinde temiz bir şekilde çalışmakta.

7.Soru

Çok teşekkür ederim :)

Son bir ricam olsun, Json dosyanızı paylaşma imkanınız var mı? Aynı yöntemleri deniyorum ama bir parça hata almadım.

Düzenleme, Firefox üzerinde örneğinizi dener misiniz?

Tekrar bir düzenleme, StackOverFlow üzerinden kontrol ettim, çalışması için sanal bir sunucu kullanman yeterli. Örnek olarak buradan bakabilirsin. Ayrıca sanal sunucu olmadan, Chrome üzerinden çalışmamasına rağmen Firefox üzerinde temiz bir şekilde çalışmakta.

7.Soru

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı