Jtube'a alternatif YouTube Client önerisi

Bu siteden 240p olarak deneyin. Mümkünse bağlantıyı Nokia browser ile açın bir de realplayer ya da dahili oynatıcıyı deneyin.

Core Player için farklı sürümler vardı Maxicep'de oraya da bakmanızı tavsiye ederim.

Videoyu 3GP indirince açılıyor hocam ama işin ilginç kısmı telefon MP4 desteklerken MP4 videonun açılmaması.

Nn projectin TLS 1.2 yaması olamdan YT en az TLS 1.2 isityor o yama yoksa oda open4all yaması isityor hiçbir şekilde olmaz eskiden symtube vardı Opera mini açıyordu ama değişti işler yani alternetifi vardı ama kapandılar symtube, cutetube kapananlar arasında. Ama bende deneyemedim ama TLS 1.2 yaması deneyin derim yoksa kesin olmaz çünkü YT artık enaz TLS 1.2 istiyor.

Hocam Nokia 5800 aldım ve sanırım Jtube'un kapandığı için artık çalışmıyor. Jtubea alternatif uygulamalar var mıdır?

Hangi servisi kullanıyorsunuz?

Jtube ne ara kapanmıştı galiba kasım 2024 de olmuştuda unuttum işte.

Servisi bilmiyorum ama Codec'i MPEG yapıp, FPS'i 24 yapınca video çalıştı. Yardımlarınız için sağ olun hocam. Sırada email ve Telegram gibi daha çılgın projeler var.

Telegram'da Kutegram var onu deneyin ama bir süredir Update almıyor kapanmış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı