Jtube'a alternatif YouTube Client önerisi

Kutegram deneyeceğim zaten hocam.

Tamam olup olmadığnı belirtin.

Ha kutegram v8'den beri en az symbian ^3 isityor yani 5800 S60V5 ondan V8 öncesi deneyin derim V8 hatalı olabilir ama güncel kutegram S60V5 de yok cihazınız S60V5 symbian ^3 sonrasızaten bir anna bir de belle geldi.

Hesap eski değilse çalışmıyordu sanırım. Büyük ihtimalle o da bitmiştir.

E Posta Symbian S60V2'de sadece Opera Mini üzerinden (Symbian sürümü) Gmail çalışıyordu o da bu Nisan ayında kapandı diye biliyorum. Uzun süredir N70'imi kullanmıyorum emin değilim.

Hesap eski değilse çalışmıyordu sanırım. Büyük ihtimalle o da bitmiştir.

E-posta symbian S60v2'de sadece Opera mini üzerinden (symbian sürümü) Gmail çalışıyordu o da bu nisan ayında kapandı diye biliyorum. Uzun süredir N70'imi kullanmıyorum emin değilim.

Ama onun cihaz S60V5 ve kutegrma en az ^3 isityor yani çalışmaz bir de kutegram 2018'den beri Update almıyordu galiba.

Telefonu hackleyeyim mi hocam sertfika ile uğraşmamak için?
Düzenleme: Kutegram kurarken süresi geçmiş sertfika hatası alıyorum sanırım hacklemem gerekecek.

Tabii ki yapın olmazsa kullanmıyon en temel eşy bile inmiyor ha bu arada o nnproject in TLS 1.2 yamasıda en az S60V3 F/P1 ve open4all yaması isityor YT'ye 5800 hack yazın çıkmazsada S60V5 hack yazın çıkar.

Tabii ki yapın olmazsa kullanmıyon en temel eşy bile inmiyor ha bu arada o nnproject in TLS 1.2 yamasıda en az S60V3 FP1 ve open4all yaması isityor YT'ye 5800 hack yazın çıkmazsada S60V5 hack yazın çıkar.
Youtube üzerindeki kılavuzlar o kadar da başarılı değil bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı