Jtube'a alternatif YouTube Client önerisi

RPM 5.1 kuracağım hocam. Maxicepteki kurulum videosunda jaf kullanılmış ama zor bulduğum jafta virüs çıktı Phoenix ile flashlanabilir mi?

Phoenix Windows 10 ve W11 de kernel Security chechk fail veriyor ondan önerim Infinity best yani Nokia best maxicepte falan da var.

Sanal makinede denesem hocam?

O zmanda VirtualBox'da deneme Nokia'yı VirtualBox'ta tanıtmak zor ve Phoenix için W7 32 Bit ile W XP lazım W7 64 bitse bir özellik aktif olmuyor ama Nokia bestte kruabilirsin.

O zmanda VirtualBox'da deneme Nokia'yı VirtualBox'ta tanıtmak zor ve Phoenix için W7 32 Bit ile W XP lazım W7 64 bitse bir özellik aktif olmuyor ama Nokia bestte kruabilirsin.

32 Bit W 7 kursam oluyorsa Phoenix deneyeceğim olmadı best son çare.

Phoenix açtım hatayı flashlarken mi veriyor?

Son düzenleme:

Evet ben dneemiştim Windows 10 da açtım flashı şeçtim yüzde 3 oldu PC mavi verdi hata kernel Security check fail bir de uyumluluk ta vardıw7 ayarlamıştım öyle olmadı ama bet daha iyi phoenixten. Ama full flash erase yapma bestte yoksa IMEI gider ve phoenxtede refubrish yaparken. eMMC. Fpsx varsa refubrish deme oda IMEI siler.

W7 32 Bit oluyor Phoenix'te.

Bir de webdeki Phoenix linkleri cr*ck onu diyeyim çünkü aslen Phoenix Nokia servisleri içinken sonra bazı kişiler elde edip cr*ckledi ama doğru yerde kurarsan sıkıntı çıkmıyor W7 32 Bit ya da wxp ise sorun çıkmaz dandik cr*ck kurmazsan.

Son düzenleme:
Evet ben dneemiştim Windows 10 da açtım flashı şeçtim yüzde 3 oldu PC mavi verdi hata kernel Security check fail bir de uyumluluk ta vardıw7 ayarlamıştım öyle olmadı ama bet daha iyi phoenixten. Ama full flash erase yapma bestte yoksa IMEI gider ve phoenxtede refubrish yaparken. eMMC. Fpsx varsa refubrish deme oda IMEI siler.

W7 32 Bit oluyor Phoenix'te.

Bir de webdeki Phoenix linkleri cr*ck onu diyeyim çünkü aslen Phoenix Nokia servisleri içinken sonra bazı kişiler elde edip cr*ckledi ama doğru yerde kurarsan sıkıntı çıkmıyor W7 32 Bit ya da wxp ise sorun çıkmaz dandik cr*ck kurmazsan.

Fpsx var refurbish yapmıyorum o zaman. Elimdeki Phoenix'te bu:

Fpsx var refurbish yapmıyorum o zaman. Elimdeki Phoenix'te bu:

Fpsx derken eMMC. Fpsx i kastediyorsunuz değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı